Ντόρα Μπακογιάννη στο Apple Store Νέας Υόρκης

Ντόρα Μπακογιάννη @ Apple Store Νέας Υόρκης

Η Ντόρα Μπακογιάννη στο πρόσφατο ταξίδι της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είχε, όπως είναι γνωστό, ουκ ολίγες συναντήσεις… Εκτός όμως από τις συναντήσεις και τις υποχρεώσεις της ως υπουργός Εξωτερικών, βρήκε χρόνο και την προηγούμενη Παρασκευή πήγε μια βόλτα μέχρι το Apple Store της Νέας Υόρκης!

Εκεί η… geek υπουργός Εξωτερικών αγόρασε θηκούλα Paul Frank και ένα σετ ακουστικών για το iPhone της, ενώ “φλέρταρε” έντονα και με ένα MacBook Air, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, το οποίο τελικά δεν αγόρασε!

Ντόρα Μπακογιάννη @ Apple Store Νέας Υόρκης

Ντόρα Μπακογιάννη @ Apple Store Νέας Υόρκης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

7 Απαντήσεις

  1. Στις λεπτομερειες κρινονται οι μεγαλοι ηγετες. Ο Κωστακης περναει τις πρωθυπουργικες του ωρες με playstation και ταινιες dvd ενω η Ντορουλα με το iphone και, μπορει, με το macbook. Ντορος να γινεται…

  2. Δείτε πόσο πολύ προσοχή δίνει στους υπολογιστές! Άν έδινε τόσο προσοχή και στον ελληνικό λαό θα είμασταν όλοι καλύτερα. Τελευταίες μέρες μετράτε και μετά θα έχετε άφθονο χρόνο να γυρνάτε στα appla stores. Αχαχούχα λέμε!

  3. Αντί να ασχολούμαστε με την ανεπάρκεια της Ντόρας στο υπουργείο, κάνουμε είδηση την επίσκεψη της σε ένα εμπορικό κατάστημα. Είστε πολύ χαϊβάνια λέμε…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.