Νέα Toyota Celica το 2010

Η Toyota φαίνεται ότι κατάλαβε τον πόθο των απανταχού φίλων της εταιρείας να δουν μια νέα Celica, οπότε μέσα στο 2010 λογικά θα κάνει την εμφάνισή του το νέο μοντέλο.

Καλά και άγια τα Corolla, Auris, Avensis κλπ, αλλά όταν στο περελθόν έχεις παρουσιάσει μοντέλα όπως η Celica Carlos Sainz, αλλά και το πιο πρόσφατο MR2 και ταυτόχρονα έχεις σηκώσει κούπες στο WRC, δεν μπορεί παρά να απογοητεύεις τους οπαδούς που έπιναν κρασί στο όνομά σου.

Σύμφωνα με τον Thierry Dombreval, αντιπρόεδρο του τμήματος πωλήσεων και marketing της Toyota Γαλλίας, η εταιρεία θα επανέλθει στην σπορ κατηγορία και μάλιστα με μια πισωκίνητη Celica!

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την Toyota να παρουσιάζει τη νέα Celica με υβριδικό σύστημα κίνησης, αλλά πιο πιθανό είναι ότι το νέο σπορ μοντέλο του ιαπωνικού γίγαντα θα προκύψει σε συνεργασία με την Subaru.

Υπομονή λοιπόν μέχρι το 2010 που, σύμφωνα με το Automobile Magazine, θα κάνει την εμφάνισή του η νέα Celica.

[via]

1 Σχόλιο
  • Avatar
    YANNIS

    NAI ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΝΕΟ CELICA ΤΟ ΠΡΩΤΟΛΑΝΣΑΡΕΙ Η ΤΟΥΟΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ GRAN TURISMO 5 ΓΙΑ ΤΟ PLAY STATION 3 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ FT-86 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ SUBARU!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα