Κρατήστε τα σκουπίδια στο σπίτι!


Σήμερα ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη 12 Μαρτίου, πράγμα που σημαίνει ότι αυτές τις ημέρες δεν θα γίνει αποκομιδή των απορριμάτων. Οι εργαζόμενοι με τις απεργιακές κινητοποιήσεις διαμαρτύρονται για τις ρυθμίσεις που επιχειρεί να περάσει η κυβέρνηση.

Την παραπάνω εικόνα την αντίκρυσα πριν από μερικές ημέρες κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ του Αγίου Νικολάου, οπότε δε θέλω να φανταστώ τι εικόνες θα αντικρύσουμε τις επόμενες ημέρες… Μία απέραντη σκουπιδούπολη…

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, «ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης απευθύνει έκκληση στους πολίτες της Αθήνας να αποφεύγουν να κατεβάζουν τα σκουπίδια τους στους δρόμους από αύριο Παρασκευή 7 Μαρτίου μέχρι και την Τετάρτη 12 Μαρτίου, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Πόσο όμως μπορείς να κρατήσεις τα σκουπίδια σπίτι;

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

1 Απάντηση

  1. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΑ σκουπιδια των πολυεθνικων για να μην επιβαρυνουμε τους δημους αλλα & το κρατος αυτο που λεγετε ελλαδα.
    Πρωτα απο ολα μαθε αυτον τον λαο τι θα πει ανακυκλωση δημαρχε της τρυπιας δεκαρας.

    Mambasnakes

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.