XBLOG logo @2x

Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σε όλη τη χώρα

Με τα κεριά σε ετοιμότητα είναι εκατοντάδες κάτοικοι δεκάδων περιοχών όλης της Ελλάδας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις εκτεταμένες διακοπές ρεύματος που συνεχίζονται και σήμερα, εξαιτίας της απεργίας των εργαζομένων στη ΔΕΗ.

Ο κίνδυνος για μπλακ άουτ είναι υπαρκτός, αφού συνολικά βρίσκονται 19 μονάδες παραγωγής εκτός λειτουργίας. Η εταιρεία προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα κατάρτισε ένα πρόγραμμα περικοπών ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς. Μπαίνοντας στο www.dei.com.gr οι καταναλωτές μπρορούν να ενημερώνονται για τις περιοχές και τις ώρες που έχει προγραμματιστεί να γίνει διακοπή ρεύματος.

Σήμερα είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της διοίκησης κατά της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, η οποία αναβλήθηκε για την Παρασκευή, αφού οι δικηγόροι των εργαζομένων ζήτησαν να ενημερωθούν για το δικόγραφο κλπ. Οι εργαζόμενοι, όπως έχουν ανακοινώσει, σκοπεύουν να συνεχίσουν την απεργία μέχρι την επόμενη Τετάρτη, πράγμα που ελπίζω να μην κάνουν, αφού φαντάζεστε τι μπορεί να συμβεί…

Το καλύτερο επίσης που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε τη χρήση ανελκυστήρα, αφού αυτές τις μέρες λόγω των διακοπών οι εκγλωβισμοί σε ανελκυστήρες εξαιτίας των διακοπών ξεπέρασαν τους 450. Τέλος οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής, αφού δεν ήταν λίγοι οι φωτεινοί σηματοδότες που βγήκαν εκτός λειτουργίας. Aποκορύφωμα η σύγκρουση δύο τραμ το πρωί στο Φάληρο, αφού λόγω διακοπής ρεύματος δε λειτούργησε η αλλαγή γραμμής.

[photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.