Κερδίστε δείπνο για 4 άτομα στο Villa Mercedes!

Ημέρα δώρων σήμερα στο xblog.gr! Μετά τις προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας “The Hangover” και τη συναυλία του Σάκη Ρουβά στο Καλλιμάρμαρο, έφτασε η ώρα για να κερδίσει ένας από όλους εσάς ένα μοναδικό δείπνο για 4 άτομα στο Villa Mercedes αύριο, Κυριακή 28 Ιουνίου, για να πάτε με την παρέα σας και να απολαύσετε μοναδικά εδέσματα!

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση είναι να ακούσετε ANT1 97.2 σήμερα το απόγευμα από τις 6 έως τις 10, εκπομπή “Γκολ στη Μουσική” με την Πόπη Δομάζου και εμένα, όπου θα μάθετε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση! Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τις 9 το βράδυ, από την οποία θα αναδειχθεί ένας τυχερός ή μία τυχερή που θα απολαύσει ένα μοναδικό δείπνο αύριο, στο αγαπημένο μου club restaurant!

Δείτε το νέο ανανεωμένο καλοκαιρινό μενού του Villa Mercedes που ετοίμασε ο σεφ Κώστας Τερζούδης και… πού ξέρεις; Μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός ή η τυχερή που θα το κερδίσεις!

Τα λέμε από τον ΑΝΤ1 97.2 από τις 6 έως τις 10 σήμερα το απόγευμα!

9 Σχόλια
 • Avatar
  Dimitris

  “Όσο για την αντικειμενικότητα, βρίσκεσαι σε blog…”
  Δεν βρίσκομαι σε blog, έχει ξεφύγει κατά πολύ από την έννοια το site.

 • Avatar
  Dimitris

  Δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Έχεις κάνει 10 αναφορές στην γεύση περί εστιατοριών και οι 9 αφορούν μόνο το mercedes και τα fridays. Δεν κάνεις αναφορά, διαφημίζεις κατά εξακολούθηση. θυμήσου κάποτε διαφήμιζες την Dominos, μετά λόγω περιστατικού είπες ότι σε έχασαν από πελάτη και μετά από μέρες έγραφες τα καλύτερα γι αυτούς. Οπότε μην αναφέρεσαι περί αντικειμενικότητας

 • Avatar
  Γιάννης Καρακατσάνης

  Άλλο το ότι είμαι γνώστης και άλλο σε τι κάνω αναφορά. Όσο για την αντικειμενικότητα, βρίσκεσαι σε blog, δεν είναι online περιοδικό γευσιγνωσίας για να γράφω για όλα τα εστιατόρια.

 • Avatar
  Dimitris

  Δεν μίλησα για κόσμο αλλά για άτομα του χώρου, όπου κάποια πέρασαν από την κουζίνα του και είδαν τη παίζει. Γνώμη σου ότι έχει πολύ καλή κουζίνα, γνώμη σου οτι μπορεί να μην είμαι καλός στην δουλειά μου. Αλλά δεν έχω δει να γράψεις για κανένα εστιατόριο εκτός απο αυτό και τα Fridays με μια μόνο εξαίρεση. Πως είσαι αντικειμενικός και γνώστης όταν αναφέρεσαι σε αυτά τα δύο μόνο….

 • Avatar
  Γιάννης Καρακατσάνης

  Εγώ πάλι ξέρω πολύ κόσμο που θεωρεί πολύ καλή την κουζίνα του και μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ. Πού εργάζεσαι ως μάγειρας, να δοκιμάσουμε και το δικό σας φαγητό;

  Please απέφυγε φράσεις του τύπου “Γι αυτό σου είπα εάν γνώριζες από φαγητό” γιατί κι εγώ μπορώ να θεωρήσω ότι δεν είσαι καλός μάγειρας.

 • Avatar
  Dimitris

  Βλέπω πολλές αναφορές – διαφήμιση για το εν λόγω μαγαζί αλλά και την κουζίνα του. Δεν θεωρείται καλή η κουζινα του όχι μόνο από μένα αλλά από πάρα πολλούς που είμαστε μέσα στη δουλειά και εννοώ μάγειρες. Γι αυτό σου είπα εάν γνώριζες από φαγητό δεν θα υπήρχαν τα διθυραμβικά σου σχόλια – διαφήμιση.

 • Avatar
  Γιάννης Καρακατσάνης

  Να αναφέρω επίσης ότι το δείπνο κέρδισε η Κάλυ Σπηλιοτοπούλου.

 • Avatar
  Γιάννης Καρακατσάνης

  Δεν κατάλαβα το ύφος σου, μπορείς να γίνεις πιο σαφής και πιο συγκεκριμένος; Μην πετάς μόνο το “Αν γνώριζες πραγματικά από φαγητό δεν θα το διαφήμιζες”, γίνε πιο συγκεκριμένος.

 • Avatar
  Dimitris

  Η ματαιοδοξία του νεοέλληνα συγκεντρωμένη. Αν γνώριζες πραγματικά από φαγητό δεν θα το διαφήμιζες. Αν μου πλήρωναν και τα γιαούρτια που θα πέταγα ευχαρίστως να πήγαινα.
  Προσωπική πάντα άποψη

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα