XBLOG logo @2x

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Σάκη Ρουβά στο Καλλιμάρμαρο!

Το Σάββατο δώσαμε 3 διπλές προσκλήσεις για την συναυλία του Σάκη Ρουβά στο Καλλιμάρμαρο αυτή την Τετάρτη, επειδή όμως το ενδιαφέρον είναι μεγάλο απ΄ότι φαίνεται, εξασφαλίσαμε για εσάς άλλες 2 διπλές προσκλήσεις, οι οποίες θα δοθούν με κλήρωση αυτή τη φορά! Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε σχόλιο μέχρι τις 3:30 σήμερα το μεσημέρι και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση!

Update [16:00]: Πριν από λίγο πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου τον Γιώργο, ζητώντας του να μου πει 2 αριθμούς από το 1 έως το 11. Μου είπε το 7 και το 9, που σημαίνει ότι κερδίζουν η princess και η mara που άφησαν σχόλιο, συμμετέχοντας στην κλήρωση. Ακούστε την κλήρωση:

Η συναυλία διοργανώνεται από το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας στο πλαίσιο του «SMS of Youth 2009 – Δράσεις για το Περιβάλλον», στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο αυτή την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 8:00 το βράδυ.

Δώστε προσοχή να γράψετε σωστά το email σας στη φόρμα σχολίων κάτω από το post, γιατί θα ενημερώσουμε τους νικητές με email για την παραλαβή των προσκλήσεων!

Καλή Τύχη και Καλή διασκέδαση!

Ας ευαισθητοποιηθούμε όλοι και κυρίως εμείς οι νέοι για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ας Δώσουμε τη Δική μας μάχη για το Περιβάλλον.
Όλοι Μαζί και Πρώτος Εσύ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.