Κατακραυγή στο internet για την εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια

Χαμός στην ελληνική blogόσφαιρα επικρατεί από την στιγμή που έγινε γνωστή η εκτέλεση του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Αρκετά blogs αλλά και χρήστες μέσα από τα social networks, όπως το Facebook και το Τwitter, εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για αυτή την πράξη.

H είδηση έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο του κόσμου και ήδη αρκετά μεγάλα ξένα sites δημοσίευσαν ρεπορτάζ από το περιστατικό. Για αρκετή ώρα χθες υπήρχε εκτενής αναφορά στο τραγικό συμβάν στην αρχική σελίδα του Huffington Post, ενώ το ίδιο θέμα βρέθηκε και στα top θέματα της ιστοσελίδας του CNN.

Στην ελληνική blogόσφαιρα τώρα, το Troktiko, αφότου τελικά παραδέχθηκε ότι ο Σωκράτης ο Γκιόλιας είχε την ιδέα της δημιουργίας του, δεν σταμάτησε να ανεβάζει posts με τα συλλυπητήρια μηνύματα που έστελναν όλη την ημέρα οι αναγνώστες.

«Δεν υπάρχουν λέξεις ή φράσεις για να περιγραφεί η φρίκη μιας τέτοιας είδησης. Σε ποιον αξίζει τέτοιο τέλος;», γράφει το ιστολόγιο parapolitiki.com. «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ξέρω ότι αγαπούσε τρελά το μικρό του παιδάκι. Λυπάμαι μονάχα για αυτή τη χώρα στην οποία δρουν ανεξέλεγκτα κάθε είδους σκοτεινά κυκλώματα», σημειώνεται στο post.

«Σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία από αγνώστους του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια», γράφει το theinsider.gr.

Στο Facebook από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η εκτέλεση του άτυχου δημοσιογράφου έχουν δημιουργηθεί διάφορα groups και pages στην μνήμη του.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη αυτής της ιστορίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο, αφότου ανακοινώθηκε από την αστυνομία ότι οι σφαίρες από τις οποίες έπεσε νεκρός προέρχονται από όπλα της τρομοκρατικής  οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών».

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

2 Απαντήσεις

  1. Τώρα είδα το σχόλιό σου, αφού λόγω του ότι το άρθρο το έγραψε άλλος συντάκτης δεν λαμβάνω αμέσως τα σχόλια των post άλλων συντακτών.

    Χμμμ, σχόλια διαγράφονται μόνο όταν περιέχουν υβριστικούς ή προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Περιείχε κάτι τέτοιο το comment σου;

    Εκτός και αν για κάποιο λόγο το σχόλιο πήγε στα spam οπότε παίζει να το έσβησα καταλάθος.

  2. γιαννη μπορείς σε παρακαλώ να μου λύσεις την απορία για ποιό λόγο το προηγούμενο μου σχόλιο σβήστηκε;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.