Καστανάς Γιώργος: άλλος ένας spammer

Χθες βράδυ (ώρα 22:07 συγκεκριμένα) λάβαμε το παραπάνω email από τη διεύθυνση automoto@mail.gr στο κεντρικό email που έχουμε στο clubber.gr. Το email αυτό μάλιστα είχε και subject “Κατόπιν τηλεφωνικής συνομιλίας σας αποστέλουμε προσφορά”.

Στο τέλος του email, υπήρχε γραμμένο με μικρά και πολύ δυσανάγνωστα γραμματάκια, το εξής: Αυτό το μήνυμα πληρεί τις προυποθέσεις της Ευρωπαικής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων. Έχει αποσταλεί κατόπιν τηλεφωνικής συνομιλίας ή σχετικής αίτησης σας σε maillist. Παρακαλώ δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση σας προκαλέσαμε. Για να διαγραφεί η διεύθυνση σας παρακαλώ πατείστε εδώ.

Μπούρδες κύριε Καστανά. Πρώτον ουδέποτε υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία για να μας αποσταλεί κάποια προσφορά. Δεύτερον αυτό που αναγράφεται στα “μικρά” γραμματάκια για αίτησή μας σε mail list δεν υφίσταται, αφού στο email δε φαίνεται να διαθέτετε καν web site.

Γι΄ αυτό αφήστε τις Ευρωπαϊκές νομοθεσίες και τις τάχα μου τηλεφωνικές επικοινωνίες ή mail list κλπ.. Βρείτε άλλους τρόπους να προωθήσετε και να πουλήσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας !!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

3 Απαντήσεις

  1. Δεν πιστεύω ότι πέτυχε το σκοπό του ο Καστανάς και ο κάθε Καστανάς. Το spam είναι δυσφήμιση και όχι διαφήμιση.

    Τον σκοπό του τον πέτυχε ο Γιάννης Καρακατσάνης που μας ενημέρωσε από ποιον να ΜΗΝ αγοράσουμε κρασιά. 🙂

    Άντε και καλά κρασιά!

  2. Στο παραπάνω σχόλιο δεν μπορώ να διαφωνίσω. Βέβαια είναι συχνό φαινόμενο να χρησιμοποιούν κάθε μέσο προκειμένου να επιτύχουν το σκοπό τους. Και αν κάνεις πώς λες να το σκεφτείς, η γκομενίτσα (οιασδήποτε ηλικίας) θα σε γράψει σε κατάστιχα. Εγώ πάντως σε κάθε τέτοια περίπτωση, χωρίς άλλη κουβέντα απειλώ με μήνυση περί ενόχλησης οικογενειακής γαλήνης και απασχόλησης επαγγελματικής τηλεφωνικής γραμμής (μαλακίες, αλλά τα κοριτσάκια τρομάζουν και γλιτώνω). Ωστόσο, παραμένω ευγενικός και δεν απειλώ εκείνες, αλλά τον προϊστάμενό τους.

  3. Τον σκοπό του τον πέτυχε μια χαρά όμως ο κύριος Καστανάς, αφού τον διαφημίζεις μέσω του blog σου, με την αφίσα που έβαλες.
    🙂

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.