Θέλουμε ανοιχτό μετρό Παρασκευή & Σάββατο βράδυ!

Στο email μου έφτασε σήμερα από 2-3 φίλους το παρακάτω email:

Ανοιχτό μετρό όλο το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου

Αν θες κι εσύ να μένει το μετρό ανοιχτό (να περνάει έστω και ανά μία ώρα) καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στείλε αυτό το email στο info@ametro.gr και σε όλους σου τους γνωστούς!

Για να απαλλαγούμε από:
1) Τον εκνευρισμό της κίνησης
2) Το άγχος της στάθμευσης
3) Τον περιορισμό της κατανάλωσης αλκοόλ
4) Τον κίνδυνο αυτοκινητιστικού ατυχήματος όταν γυρνάμε από την έξοδό μας

Το επεξεργάστηκα λίγο, έτσι να μη φαίνεται ότι είναι μια ξερή προώθηση, και το έστειλα και εγώ στο κεντρικό email της Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας! Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλό αν η ΑΜΕΛ λάβει υπόψη της τα εκαντοντάδες emails που θα δεχτεί αυτές τις μέρες και προχωρήσει σε λειτουργία του μετρό καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας κάθε Παρασκευή και Σάββατο, που πιστεύω πολλοί Αθηναίοι θα τους εξυπηρετούσε πάρα πολύ στην επιστροφή τους από τη νυχτερινή τους διασκέδαση.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

4 Απαντήσεις

  1. φωνάξτε νέοι. Ποιανού είναι τό μετρό ? εχετε αναρωτηθεί ποτέ ? πάντως εγώ σάς λέω ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

  2. εγω θα το στειλω δεν γαμιέται…είναι καλή κίνηση. Λες να βγεις Σάββατο βράδυ, και αγχώνεσαι πριν ξεκινήσεις!

  3. Μακάρι μακάρι αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα ιδρώσει κανενός το αυτί.. γιατί είναι κατά τη γνώμη μου οικονομικό το θέμα… βάλε υπερωρίες, λειτουργικά έξοδα, βγάλει εισητήρια που θα κόψουν τις έξτρα ώρες και βγαίνει ένα μεγάλο μείον.. κι όπου μείον αδερφέ, δεν πα να φωνάζουμε… άν δεν τους συμφέρει δεν γίνεται… Πάντως εγώ μαζί σας γιατί ένα θέατρο, ένα σινεμά, ένα φαί και είσαι με το ρολόι στο χέρι αν θες να γυρίσεις με τα ΜΜΜ.. ντροπή!

    ΥΓ. Κι άλλο ένα Mail να στείλουμε για τα πάρκινγκ στις στάσεις του μετρό που δεν υπάρχουν… ή μήπως να γεμίσουμε ένα φάκελο μούτζες και να τις στείλουμε;

  4. Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο… όταν ο ΟΑΣΑ με τη φούρια των ολυμπιακών όμως το είχε προσπαθήσει, δεν είχε μεγάλη επιτυχία – κόστισε πάρα πολύ. Άσε που το μετρό πρέπει να κλείνει κάποια ώρα για να γίνεται συντήρηση στις γραμμές που καταπονούνται καθ’όλη τη μέρα με τη διέλευση των τρένων.

    Νομίζω όμως ότι τα λεωφορεία 500 (Πειραιάς-Κηφισιά) και 792 (αν θυμάμαι καλά, Περιστέρι-Γλυφάδα) που είναι νυχτερινά περνάνε από όλους τους σταθμούς της πράσινης και κόκκινης γραμμής αντίστοιχα. Η μπλε γραμμή μέχρι Αμπελόκηπους-Πανόρμου, άντε μέχρι και Κατεχάκη με λίγο περπάτημα, εξυπηρετείται από το Χ14 (Σύνταγμα-Κηφισιά)…

    Μάλλον σε αυτό το στάδιο είναι οικονομικότερο για τον ΟΑΣΑ να ρίξει νυχτερινά λεωφορεία στο δίκτυο…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.