Η νέα μου τηλεόραση: LG M2294D-PZ LCD-TV 22″

Χθες παρέλαβα από το Alfa4 την καινούρια μου οθόνη – τηλεόραση LG M2294D-PZ LCD-TV 22″. Μπορεί ακόμα να μην την έχω δουλέψει αρκετή ώρα, μιας και δεν είμαι πολύ φανατικός τηλεθεατής, ωστόσο από το λίγο που την δούλεψα έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Η ποιότητα εικόνας των καναλιών είναι πολύ καλή, ενώ το μέγεθος της πιστεύω πως είναι ιδανικό για μικρούς χώρους.

Με 22 απολαυστικές ίντσες, ενσωματωμένο TV Tuner με ψηφιακό δέκτη (DVB-T) και διπλή είσοδο HDMI, η M2294D-PZ μπορεί να παίξει επάξια τον ρόλο μιας κανονικής τηλεόρασης και να προσφέρει άφθονες στιγμές ψυχαγωγίας σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, ανεξάρτητα αν ο χώρος είναι περιορισμένος.

Διαθέτει μέγιστη ανάλυση 1680 x 1050 pixels, ενώ η σύνδεση με υπολογιστή επιτυγχάνεται τόσο μέσω αναλογικής θύρας VGA (D-Sub 15 pin) όσο και με ψηφιακές DVI-D και δύο θύρες HDMI.

H αναλογία αντίθεσης είναι 20.000:1 (Dynamic), γεγονός που εγγυάται ότι απέναντί σας θα έχετε εικόνα με βαθιά, ζωντανά χρώματα και μεγαλύτερο ρεαλισμό.

Τέλος, ο χρόνος απόκρισης ανέρχεται σε 5 ms, οπότε ακόμα και κάποιο παιχνίδι αν χρειαστεί να παίξω, νομίζω ότι δεν θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.