XBLOG logo @2x

LG Arena KM900: Εντυπωσιακό σε εμφάνιση και τεχνικά χαρακτηριστικά

Νομίζω ότι τον τελευταίο καιρό τόσο η LG όσο και η Samsung έχουν σχεδόν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φίλων της κινητής τηλεφωνίας, παρουσιάζοντας συνέχεια νέα εντυπωσιακά μοντέλα που αναμένεται να εμφανιστούν στην αγορά μέσα στους επόμενους μήνες.

Αυτή τη φορά η LG μας αποκάλυψε το KM900 Arena. Παρόλο που το KM900 ανακοινώθηκε επίσημα από την LG, η κορεάτικη εταιρεία αποφάσισε να κρατήσει μυστικές κάποιες λειτουργίες του τηλεφώνου, μάλλον για να μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι την έναρξη του Mobile World Congress 2009 στην Βαρκελώνη.

Εξωτερικά το LG KM900 εμένα μου θυμίζει αρκετά το iPhone, δεν ξέρω αν συμφωνείτε μαζί μου, αλλά οι πρώτες φωτογραφίες μου θυμίζουν κάτι ανάμεσα σε LG Renoir KC910 και iPhone.

Εκτός από την πολύ κομψή του εξωτερική εμφάνιση, το KM900 έρχεται πλήρως εφοδιασμένο. Ενσωματωμένος δέκτης GPS, Wi-Fi, HSDPA, υποστήριξη DivX και XviD είναι μόλις μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Η οθόνη 3″ υποστηρίζει ανάλυση WVGA, ενώ η κάμερα με τα 5 Megapixels υπόσχεται ποιοτικές φωτογραφίες. Το KM900 έχει την δυνατότητα να καταγράφει βίντεο σε ποιότητα DVD, σύμφωνα με την κορεάτικη εταιρεία.

Άκρως εντυπωσιακό δείχνει και το User Interface του τηλεφώνου, το οποίο θυμίζει αρκετά το Cube που διέθεταν αρκετά μοντέλα της HTC πριν κυκλοφορήσει το Touch FLO 3D.

Τέλος, το νέο LG KM900 ζυγίζει 105 gr, ενώ οι διαστάσεις του είναι 105.9 x 55.3 x 11.95 mm.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.