ΗΣΑΠ: Κλειστό το τμήμα Καλλιθέα – Νέα Ιωνία αυτό το Σαββατοκύριακο

Νέα ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό αυτό το Σαββατοκύριακο (10 & 11 Οκτωβρίου), αφού, λόγω των έργων ανακαίνισης υποδομής – επιδομής των γραμμών, διακόπτεται η κυκλοφορία των συρμών στο τμήμα Καλλιθέα – Νέα Ιωνία, με τους εξής σταθμούς να είναι εκτός λειτουργίας: Ταύρος, Πετράλωνα, Θησείο, Μοναστηράκι, Ομόνοια, Βικτώρια, Αττική, Άγιος Νικόλαος, Κάτω Πατήσια, Άγιος Ελευθέριος, Άνω Πατήσια, Περισσός και Πευκάκια.

Στο σταθμό Πετράλωνα λειτουργεί μόνο η αποβάθρα ανόδου προς Κηφισιά, ενώ ο σταθμός θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία από την προσεχή Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς με καθυστερήσεις και μειωμένη μεταφορική ικανότητα, ενώ για την εξυπηρέτηση των επιβατών στα εκτός λειτουργίας τμήματα δρομολογούνται λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ.

1 Σχόλιο
  • Avatar
    ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ

    ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΠΟΘΥΜΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ, Η ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ SITE ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ;; ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ — ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ 1 ΕΥΡΩ !!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα

Δωρεάν newsletter

Γίνε συνδρομητής στο newsletter μας και κέρδισε πλούσια δώρα στους διαγωνισμούς μας!