Βρείτε τη φθηνότερη αμόλυβδη, με σύμμαχο το iPhone

Η τιμή της αμόλυβδης στα πρατήρια υγρών καυσίμων ανεβαίνει διαρκώς, με κάποια πρατήρια να την έχουν ακόμα και πάνω από 1,70 ευρώ/λίτρο! Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε τη φθηνότερη αμόλυβδη με σύμμαχο το iPhone!

Πολύτιμος βοηθός σας στην αναζήτηση πρατηρίου με τη φθηνότερη αμόλυβδη μπορεί να αποδειχθεί το iPhone σας, χάρη στην εφαρμογή «Τιμές Καυσίμων»! Πρόκειται για την πρώτη ελληνική εφαρμογή με τιμές καυσίμων σε πρατήρια όλης της Ελλάδας.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τα επίσημα στοιχεία που δίνει το υπουργείο Ανάπτυξης για τις τιμές καυσίμων σε όλη τη χώρα και σας ενημερώνει για τα φθηνότερα και ακριβότερα πρατήρια που βρίσκονται κοντά στην περιοχή σας.

Για να λειτουργήσει φυσικά η εφαρμογή απαιτείται το iPhone σας να μπορεί να συνδεθεί στο internet. Η εφαρμογή διατίθεται στην τιμή των 1,59 ευρώ και μπορείτε να την κατεβάσετε από το iTunes της γειτονιάς σας!

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

3 Απαντήσεις

  1. Βρείτε την φθηνότερη βενζίνη στην περιοχή σας από το gasprice.gr
    Η λειτουργία του βασίζεται στις τιμές που εισάγουν τα μέλη του καθημερινά από όλη την ΕΛλάδα. Βοήθησε και συ πρώτα τον εαυτό σου και τους άλλους. Επίσης πρόγραμμα λειτουργίας Κυριακές και αργίες καθώς και κριτικές πρατηρίων. Και σε κινητό http://www.gasprice.gr/m και σύντομα σε iphone και android.

  2. σωστός … θα την κατεβάσω! έστω και 1 φορά να με βοηθήσει θα έχει βγάλει τα λεφτά της! 🙂

    Σήμερα το 1400άρι “μικρό μου χάμερ” ρούφηξε 63€… μου ήρθε ταμπλάς!

  3. Για όσους δεν θέλουν να αγοράσουν την εφαρμογή(αν και είναι φθηνή και προτείνω να την αγοράσετε) μπορείτε να μπείτε από το iPhone στο http://www.fuelprices.gr/GetGeography και να μάθετε τις τιμές των καυσίμων με αναζητηση ανά νομό.
    Το μόνο που με χαλάει λίγο στην εφαρμογή είναι τα γραφικά της αλλά αξίζει τα λεφτά της, π.χ.αν βάλετε 50 λίτρα και βρείτε πρατήριο με €1,4/λίτρο από την εφαρμογή όταν τα άλλα πρατήρια έχουν €1,6/λίτρο έχετε κερδίσει αμέσως 10 Ευρώ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.