Βραβείο πιο ενοχλητικής διαφήμισης στο MSN

Έχω ξανακάνει post σχετικά με κακόγουστες και ενοχλητικότατες διαφημίσεις στο web στο παρελθόν, διαφημίσεις που κάποιες φορές καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος της οθόνης σου, ειδικά σε netbook, αν “τολμήσεις” και περάσεις το mouse σου πάνω από το διαφημιστικό.

Μετά τις ενοχλητικές διαφημίσεις σε sites, προχθές πέτυχα την πιο ενοχλητική -με διαφορά- διαφήμιση στο MSN… Θα έχετε προσέξει στο MSN, ότι κάτω από τις επαφές σας εμφανίζονται κάποιες μικρές διαφημισούλες.

Μία από αυτές είναι και της Vodafone, με τη διαφορά ότι με το που πλησιάσεις το mouse σου πάνω στο bannerάκι, τότε αυτό… μεγενθύνεται και καταλαμβάνει σχεδόν τη μισή οθόνη! Πέτυχα τη διαφήμιση αυτή ενώ χρησιμοποιούσα το netbook μου.

Βραβείο ενοχλητικότερης διαφήμισης, λοιπόν, από εμένα, σε αυτή τη διαφήμιση, screenshots της οποίας μπορείτε να δείτε παρακάτω…

Vodafone Ad @ MSN

Vodafone Ad @ MSN

Vodafone Ad @ MSN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

4 Απαντήσεις

  1. Mμπορείς να δοκιμάσεις και το ‘Pidgin’ είναι σαν το Digsby με κάποιες διαφορές. το Digsby θα βγεί για ubuntu σε λίγο καιρό… δεν το έκανα ακόμα χρήση αλλά θα το δώ όταν βγεί. Θα βγεί πάντως σε λίγο καιρό και για Linux, το λέει στην σελίδα του προγράμματος.

  2. oi xeiroteres diafhmiseis se olo to inet einai sta site autotriti.gr k olou tou omilou…
    pera oti den exeis epilogh gia skip pezun k mousikh k xexeilwnun k thn o8onh

  3. Ενοχλητική είναι και η πρόσφατη διαφήμιση της Wind που αρχίζει να βαράει τη μουσική στο άσχετο. Έλεος.

  4. Βγάλτο το MSN, βάλε το Digsby να έχεις MSN, Facebook chat, google chat, yahoo και Gmail, Twitter και ότι άλλο….

    Το MSN το έχω ήδη off γιατί καθυστερεί πολύ το σύστημα και προτιμώ πιο ελαφρά προγράμματα (chat είναι, θέλω να είναι απλό και γρήγορο)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.