Απίστευτη κακοήθεια από site που ζητάει από τους επισκέπτες του να προβλέψουν πότε θα πεθάνει ο Χριστόδουλος με έπαθλο ένα PS3

Πραγματικά είμαι εξοργισμένος και δεν έχω λόγια να περιγράψω το site που μου έστειλαν με email πριν από λίγα λεπτά… Πρόκειται για μια ιστοσελίδα η οποία καλεί τους επισκέπτες της να προβλέψουν πότε θα πεθάνει ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ενώ -σύμφωνα με τα όσα γράφουν- αυτός που θα πέσει μέσα στην ημερομηνία ή θα κάνει την κοντινότερη πρόβλεψη θα κερδίσει ένα Playstation 3!

Ειλικρινά δε ξέρω τι να πω… Πόση κακοκήθεια, κακία, θράσος και μικρότητα πρέπει να έχεις μέσα σου για να κάνεις κάτι τέτοιο… Έχουν ανεβάσει μάλιστα και βίντεο, με το οποίο εύχονται καλή και ταχεία ανάπαυση στον Αρχιεπίσκοπο…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

38 Απαντήσεις

 1. Τον Χριστό δεν τον προσκυνούσαν όταν πέθανε.
  Τον Χριστόδουλο γιατί τον προσκυνούν ακόμα και νεκρό;
  Αφού έχει σβήσει η ζωή του σαν τη φλόγα του κεριού και δεν υπάρχει πουθενά, ούτε βλέπει ούτε ακούει ούτε μιλάει ούτε τρέχει ούτε σκέπτεται ούτε αισθάνεται τίποτα, ούτε και οι νυν προσκυνούντες πρόκειται να τον δούν ποτέ, εφόσον “έσβησε” η φλόγα της ζωής του.
  Γιατί όλες αυτές οι θεατρικές παραστάσεις;
  Ο Διάβολος ζητούσε “προσκύνηση” από τον Χριστό. Τον νεκρό Χριστόδουλο γιατί τον προσκυνούν;
  Για να τους σώσει όταν οι δικές τους προσευχές και οι άλλοι “άγιοι” δεν τον έσωσαν;

 2. Επειδή ο Χριστός είπε ότι οι Φαρισσαίοι είναι “φίδια και γεννήματα οχιάς”
  και τα φίδια δεν θα έχουν ανάσταση, είναι εύλογο ότι και οι σημερινοί συνεχιστές
  των αρχαίων Αρχιερέων και Φαρισσαίων δύσκολα θα ξεφύγουν από τη Γέεννα (δηλαδή αφανισμός),
  όπως δήλωσε ο Χριστός.
  Θα ευχόμουν το αντίθετο,
  αλλά δεν προβλέπεται αιωνία η μνήμη του παρά μόνο αιωνία αμνησία.

 3. Δεν βλέπω καμία κακοήθεια στο συγκεκριμένο site που ανακηρύσσει το διαγωνισμό για το PS3.Καθημερινά, τα σχολαστικά ρεπορτάζ των δημοσιογράφων μας τα έχουν πρίξει με το τι κάνει και πως είναι ο “ΑΡΧΙ-τράγος”,λες και θα έρθει ο συντέλεια του κόσμου,τουλάχιστον μπορεί κανείς να ενημερώνεται και να βγάζει την πρόβλεψή του.Και στο κάτω-κάτω όποιον Χ.Ο. «θάβουν» αυτοί έχουν κέρδος,που είναι το παράλογο να κερδίσει κάποιος ένα συμβολικό έπαθλο για κάτι που είναι “ηλίου φαεινότερο”.Οπότε σεβαστείτε την επιθυμία κάποιου να κάνει μια πρόβλεψη.«Φερέφωνοι Άνθρωποι».

 4. Πολλοί ασχολούνται με τον ετοιμοθάνατο Χριστόδουλο καθημερινά. Χιλιάδες πιστοί προσευχήθηκαν για αυτόν, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση από “Ψηλά”. Οι φωνές / παρακλήσεις δήθεν “αγίων” ζωντανών και νεκρών και άλλων “πιστών” δεν φτάνουν ούτε μέχρι τα σύννεφα και βγαίνουν ψεύτικες. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση και από τις “θαυματοποιές” εικόνες της Τήνου που μάλλον κοροϊδεύουν τον απλό κόσμο. Παπάδες που δήθεν βγάζουν δαίμονες από δαιμονόπληκτους Ορθόδοξους, δεν μπορούν όσο και αν θέλουν, να βγάλουν την ισχυρότερη δαιμόνων επάρατο νόσο, που δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ξεχωρίζει ούτε κάνει διακρίσεις. Τώρα τα θαύματα σιωπούν, πλάκωσε μεγάλη βουβαμάρα. Αφού η ιατρική Επιστήμη δεν έκανε το θαύμα της ούτε με τους καλύτερους γιατρούς και τις πιό σύγχρονες ιατρικές μεθόδους και τα ακριβότερα γιατρικά, μάταιες οι προσευχές των υποκριτών ιερέων, που κάνουν μόνο για κομπάρσοι Ηθοποιοί τριαδικιστών σταυροφορικών έργων Μεσαιωνικού τύπου

 5. @apostolos: Όλα τα .gr domain περνάνε από έναν τυπικό έλεγχο από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, Ινστιτούτο Πληροφορικής που εδρεύει στην Κρήτη.

  Το περιεχόμενο δεν το ελέγχει κανένας, εκτός και αν υπάρξει καταγγελία.

 6. @ sebkom

  το domain ήταν .com

  αλλά και .gr να ήταν κι αν υποθέσουμε ότι το xristodoulos.gr ήταν διαθέσιμο, δεν υπάρχει κάποιος από την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων) που θα ελέγξει πριν το εγκρίνει ότι το site είναι στον αέρα και τι είδους περιέχομενο περιλαμβάνει. Η όλη έγκριση ή απόρριψη ενός .gr domain βασίζεται κυρίως στην περιγραφή χρήσης του domain που υποβάλλει ο ίδιος ο καταχωρούμενος.

 7. Εγώ το άλλο θέλω να ρωτήσω: Δε μεσολαβεί κάποιος οργανισμός κατά την αγορά και επικύρωση .gr domain; Που ήταν λοιπόν αυτός ο οργανισμός στην προκειμένη περίπτωση;

 8. Δεν υποστηρίζω εξ ολοκλήρου την πράξη αυτή. Τα συγκεκριμένα παιδιά έκαναν φανερά ότι κάνουν τα media τόσο καιρό ύπουλα. Όλοι τους αναμένουν το θάνατο αυτό και ελπίζουν να τον μεταδώσουν πρώτοι..

  Επίσης καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά για της θέσεις του Χριστόδουλο στο πραξικόπημα. Βρίσκετε στο Link της wikipedia που έδωσες στο άρθρο σου.

 9. Λάθος link. Συγγνώμη!Εδώ η ανακοίνωση της εταιρίας για το εν λόγω site.

  Μόλις έπεσε στην αντίληψή μου ότι φιλοξενούμε τη σελίδα xristodoulos.com διαβάζοντας το blog σας. Τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχουμε επιτρέπουν στους πελάτες μας να προσθέτουν και να φιλοξενούν απεριόριστο αριθμό από domains. Η προσθήκη επιπλέον domains γίνεται από τουςίδιους τους πελάτες και χωρίς τη δικιά μας μεσολάβηση ή επίβλεψη.
  Σύμφωνα με τους όρους χρήσης μας απαγορεύεται ρητά να χρησιμοποιούν τους web servers της εταιρίας για δημοσίευση περιεχομένου: Αντίθετου στηνισχύουσα νομοθεσία (π.χ. υβριστικό, που προσβάλει την δημόσια αιδώ, που παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα (copyright), είναι ανάρμοστο για άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών κ.λπ.). Πορνογραφικού, ρατσιστικού και γενικά ανήθικου σύμφωνα με τα ήθη της Ελληνικής κοινωνίας αλλά και της κοινότητας του Internet περιεχομένου (π.χ. serial ή registration numbers από εμπορικά προγράμματα, cracker utilities, συμβουλές για spamming κ.λπ.).
  Για αυτό το λόγο έχει ήδη αφαιρεθεί η ιστοσελίδα από τον server μας.
  http://www.cretaforce.gr/

 10. Το ωραιο ειναι οτι αυτη η σελιδα εστειλε εκει τους περισσοτερους επισκεπτες
  η σελιδα εχει πλεον πεσει απο εκει που ηταν και ενδεχωμενως αργοτερα ο ιδιοκτητης να την μεταφερει αλλου

 11. [Το ανωθεν προφανώς δεν αναφέρεται σε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά σε όλους αυτούς που δυσανασχέτησαν στο ανάγνωσμα του άρθρου]

 12. Προσωπικό σχόλιο όχι στο site, αλλά στην κουβέντα που αναπτύχθηκε:

  Γιατί μαλώνετε;

  Ο Γιάννης έχει κάθε δικαίωμα να παρουσιάσει το site, να το κρίνει, ακόμα και να το λινκάρει – αν θέλει.

  Blogging δεν είναι πάντα να γράφεις αυτά που σου αρέσουν. Blogging μπορεί να είναι κάλλιστα να γράφεις για αυτα που σε επηρεάζουν.

  Με τον καλό ή τον κακό τρόπο.

  Οι υπόλοιποι έχουν κάθε δικαίωμα να δυσανασχετούν με αυτό. Αφου ο γράφων δίνει τόπο για σχόλια, σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, είναι μοιραίο να δεχθεί και την άσχημη κριτική.

  Μια προσωπική παρατήρηση μόνο: είναι πιο εύκολο να κρίνεις τον Γιάννη ως τον ‘κακό’ της υπόθεσης, απο το να μπεις στον κόπο να πας εκεί και να κρίνεις αυτούς που έφτιαξαν τον δικτυακό τόπο.

  Είναι πιο εύκολο, γιατί ο Γιάννης ενδιαφέρεται για την άποψή σου – οι άλλοι, απλώς, αδιαφορούν.

  Αναρωτιέμαι, αν διαλέγεις τον εύκολο τρόπο να διαμαρτυρηθείς (και τον πιο ανώδυνο) αν στην πραγματικότητα φοβάσαι να εναντιωθείς σε αυτούς που πραγματικά σε ενοχλούν…

  Γιατι αυτός που μεταφέρει την είδηση -και πολύ περισσότερο που την κρίνει αρνητικά- δεν είναι ο πραγματικός ‘κακός’ της ιστορίας, σωστά;

 13. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ…ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΣΗΨΗΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ?ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ…Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΙΣΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΡΚΙΝΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΕΝΩ ΟΙ ΔΕ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ?ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ?ΞΕΡΕΤΕ Η ΥΒΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΗΤΑΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ”ΤΥΡΡΑΝΙΕΤΑΙ” ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ…ΑΙΣΧΟΣ..ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΙ ΠΟΛΥ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ…

 14. θα στο επαναλάβω:

  Δεν διακωμωδείς και δεν περιγελάς το τέλος ενός ανθρώπου ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.

  Aν το κάνεις σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί σου.Ότι σε έχει δηλητηριάσει το μίσος.

  Φαντάσου ένα σκελετωμένο,εγχειρισμένο γέροντα να βαριανασαίνει σφαδάζοντας απο τους πονους λίγο πριν παραδωσει τη ψυχή του.

  Με τη ψυχη μπορεί κάποιος να κάνει πλάκα σε έναν συνάνθρωπο του που ξεψυχάει άραγε?…

 15. @Νικολάκης: Και τώρα άλλοι “ιεράρχες” δεν σέβονται αυτόν, έχοντας αρχίσει από τώρα τη διαδοχολογία. Ξαναλέω ότι εγώ δεν έγραψα ότι ο Χριστόδουλους είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, για να μην παρεξηγούμαι.

  Βρήκα αυτή τη συγκεκριμένη κίνηση κακοήθη και έγραψα αυτά που έγραψα. Τώρα αν κάποιοι άλλοι έχουν αντίθετη γνώμη, είτε την καταθέτουν εδώ [όπως και γίνεται], είτε ανοίγουν άλλο blog και γράφουν τα δικά τους.

 16. John Karakatsanis,
  O Xριστόδουλος είχε επιβραβεύσει τους φονιάδες των αθώων Αλβανών φαντάρων, χαρακτηρίζοντας την βρωμερή τους πράξη ηρωϊκή και πατριωτική. Πιστεύω λοιπόν ότι όποιος περιφρονεί τις ζωές νέων ανθρώπων που δεν έβλαψαν κανέναν, δεν μπορεί να γίνει σεβαστός. Έγώ πάντως δεν θα στοιχηματίσω αλλά δεν αγανακτώ για όσα περιφρονητικά γράφονται για τον Χριστόδουλο. Ο ίδιος δεν σεβάστηκε τον ετοιμοθάνατο αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ.

 17. @Νικολάκης: [αν το σχόλιό σου αναφέρεται σε εμένα] Σε αυτό το post δεν κρίνω τι άνθρωπος είναι ο Χριστόδουλος, ούτε έγραψα ποτέ ότι τον πάω και τον στηρίζω. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο, μη τα μπλέκουμε.

 18. Βιάζεσαι να μιλήσεις χωρίς να ξέρεις. Σεβόταν ο Χριστόδουλος τη ζωή των άλλων;

  ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΒΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

  Και ποιος δεν θυμάται την τρομοκρατική φασιστική οργάνωση της ΜΑΒΗ που στις 10 Απριλίου πέρασε την ελληνοαλβανική μεθόριο και δολοφόνησε δύο Αλβανούς στρατιωτικούς μέσα στο στρατόπεδο της Επισκοπής; Τότε μόνο η εφημερίδα “Στόχος” υπερασπίστηκε την “εθνικά δίκαιη” ενέργεια της ΜΑΒΗ και προανήγγειλε επόμενα χτυπήματα. Την εποχή εκείνη ο Χριστόδουλος, ως μητροπολίτης Δημητριάδος, εξέδιδε την εφημερίδα “Πληροφόρηση”. Ιδού, λοιπόν, τι έγραφε τότε ο Χριστόδουλος για τους τρομοκράτες της ΜΑΒΗ τους “αγωνιστές του βορειοηπειρωτικού κινήματος”: “Φαίνεται πως οι συλληφθέντες μέλη της οργάνωσης ΜΑΒΗ, που δρα με στόχο την απελευθέρωση της Β. Ηπείρου, προσφέρονται ως εξιλαστήρια θύματα στο βωμό της βελτίωσης των ελληνοαλβανικών σχέσεων”! Λίγο παρακάτω στο σχετικό του άρθρο γράφει: “Οι συνθήκες σύλληψης, φυλάκισης και διαπόμπευσής τους δείχνουν μια έσχατη υποτέλεια απέναντι στους Αλβανούς. Πού ηκούσθη να παραδίδει μια χώρα σε μίαν άλλη στοιχεία που εξακρίβωσε σε βάρος πολιτών της που έδρασαν πατριωτικά και ηρωικά;”. Τελειώνοντας το άρθρο του Χριστόδουλου, αναφέρει: “Στο κάτω κάτω και ένοχοι αν είναι οι συλληφθέντες, θα έπρεπε να συγκαλυφθούν. Γιατί τώρα, ποιος θα θελήσει να αναλάβει κάποια τόσο επικίνδυνη αποστολή, όταν είναι βέβαιος ότι η ίδια του η κυβέρνηση θα τον απαρνηθεί; Κατά τα άλλα, τα όνειρα για ελευθερία στη Β. Ήπειρο θάπτονται, οι νέοι απογοητεύονται και η διπλωματία θριαμβεύει”!!! (Πληροφόρηση, Ιούλιος-Αύγουστος 1995). Όχι δεν είναι μόνο δημαγωγός. Δυστυχώς είναι και ακροδεξιός, ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και δεν το κρύβει…

  Δημοσιεύθηκαν στη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ στις ΒΟΛΕΣ την 1 Ιούνη 2000

 19. Μπράβο σε αυτούς που δινουν επιχειρήματα στο κράτος για την ανάγκη “ελέγχου στο ιντερνετ” και πιο ειδικά στην μπλογκοσφαιρα…Όταν θα πέσουν οι πρώτες απαγορεύσεις βέβαια οι υποκινητές αυτής της εμετικής αλητείας θα εξαφανιστούν.

  Δεν διακωμωδείς και δεν περιγελάς το τέλος ενός ανθρώπου όποιος και αν είναι αυτός. Αν το κάνεις εισαι και εσύ άρρωστος. Πνευματικά…

 20. @ntanis: Σε όσους διαβάζουν το “Πρέζα TV” από παλιά ξέρουν πολύ καλά ότι γράφει επώνυμα. Anyway, δε βλέπω το λόγο που συνεχίζεις το θέμα, ούτε μπορώ να καταλάβω γιατί ενοχλήθηκες τόσο που έγραψα για αυτό το site.

  Το θέμα θεωρείται λήξαν και σε παρακαλώ εκφράσεις τύπου “πρέζα στην έχουν στημένη κλπ” για οποιονδήποτε να τις αφήσεις έξω από το xblog.gr.

  Παράκληση προς όλους να αποφύγουμε ακραίους χαρακτηρισμούς.

 21. άθλια υποκείμενα…

  ανάξια λόγου ανθρωπάκια…

  να δω αν τύχει κάτι παρόμοιο σε δικό τους άνθρωπο τι θα κάνουν…θα βάζουν στοιχήματα με τα αδέρφια και τα ξαδέρφια τους…;

  αίσχος…

 22. καλα΄μας δουλε’ύεις πια αρχίδια εχει ο πρεζα ρε μεγαλε ?
  οσο είναι ονοματεπονυμο το πρεζα τότε είναι και το ntanis καλα΄ για πόσο ηλίθιους μας περνάς
  Υγ δεν εχω σχέση με κανενα blog η site
  για αυτό πρόσεχε κα να σ΄΄εβεσε τους αναγνώστες
  τι εγινε ρε πρεζα?
  τωρα το λέμε μαλακία το ποστ που είχες βάλει?
  αρε κοτούλα
  στην εχουν στιμένη πρεζα προσεχσ εντελωσ φιλικα

 23. @ntanis: Μήπως είσαι εσύ πίσω από αυτό το site γι΄ αυτό και σε ενοχλεί τόσο αυτό που έγραψα; Λέω μήπως; [Να σε ενημερώσω ότι το email από το οποίο έλαβα το link, είναι το ίδιο με το email που δηλώθηκε στην κατοχύρωση του domain του site για τον Χριστόδουλο].

  Και κάτι άλλο: Δεν επιβάλω τίποτα και σε κανέναν. Είσαι ελεύθερος να βγεις και να μην ξαναμπεις ποτέ στο xblog.gr.

  Υ.Γ.: Και κάτι άλλο: Ο “Πρέζα TV” έχει τα κότσια να γράφει με το ονοματεπώνυμό του, ενώ εσύ όχι.

 24. κοιτα να δεις τι γινεται…Πεταμε καμια μαλακια που και που…και αυτοι το παιρνουν στα σοβαρα…
  Μαλλον θα πρεπει να βαλουμε και copyright στις βλακειες που λεμε!!!!

 25. τελικα είσαι μεγαλη κότα αλλα το χειρότερο είσαι γλιφτης διότι μεροληπτής υπέ του πρεζα
  εσύ γιατί μας το επιβάλεις τότε καιτο βγάζεις στον αέρα me τίτλο Απίστευτη κακοήθεια
  κότα….κο κοκκοκο
  αφου εσυ δεν δεχεσε τότε και εγώ δεν ανέχομαι απο εσενα να μου κάνεις το εξυπνο

 26. @John: Συμφωνώ με την κίνησή σου να το κριτικάρεις.

  Συμφωνώ όμως και με τον Kongo ότι αναφορές σε παρόμοιες ιστοσελίδες «προσφέρουν» επισκεψιμότητα.

  Έχω και εγώ για κράξιμο δύο blog τα οποία όμως δεν είναι γνωστά και γι’ αυτό το λόγο δεν τα περιγράφω γιατί θα τους δώσουμε και αξία.

 27. Δεν πιστεύω ότι είχες την παραμικρή διάθεση να τους υποστηρίξεις. Αλλά ως αναγνώστης του blog σου βρήκα το url τους από το screenshot. Φυσικά απόλυτα αποδεκτό και λογικό να θες να το σχολιάσεις. Απλά εγώ βρίσκω το θέμα ανάξιο λόγου και αναφοράς για τους λόγους που προανέφερα. Άσε που έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για φάρσα και όχι διαγωνισμό!

 28. @kongo: Δε νομίζω ότι θα “κερδίσουν” κάτι από αυτό το post. Μου έστειλαν το link οι ίδιοι, οπότε θέλησα να γράψω τη γνώμη μου. Για ευνόητους βέβαια λόγους δεν έβαλα το link.

 29. Μέσα στην σελίδα, εκτός των άλλων, αναφέρει και αυτό.

  “Ανεξάρτητα από το εάν προβλέψετε σωστά την ημερομηνία και την ώρα θανάτου του αρχιεπισκόπου, προτείνεται την ιστοσελίδα σε όσους περισσότερους φίλους σας μπορείτε και κερδίστε συμμετοχές για το 2ο μεγάλο δώρο έκπληξη των υποστηρικτών του project.”

  Ο/Οι άνθρωπος/οι που έστησαν το συγκεκριμένο site ζητούν απεγνωσμένα δημοσιότητα και δυστυχώς την έδωσες με αυτό το ποστ. Κακόγουστη ενέργεια κατά τη γνώμη μου αλλά και σημείο της εποχής που είναι γεμάτη κυνικότητα. Όλα αυτά είναι μικρά δημιουργήματα των media και της στάσης τους απέναντι στο θέμα της υγείας ενός ανθρώπου. Όταν τα περισσότερα μέλη· της (μόνο κατ’ ευφημισμό) ιεράς συνόδου αποκαθήλωσαν και “πέθαναν” τον αρχιεπίσκοπο πριν λίγους μήνες, πως είναι δυνατό να μην υπάρξουν τέτοιες κακής αισθητικής ενέργειες. Λάθος πράγματα μας εξοργίζουν …

 30. @ntanis: Δε δέχομαι αυτό που επιχειρείς να μου “επιβάλεις”, δηλαδή επειδή έγραψα για το συγκεκριμένο site πρέπει να γράψω για οποιονδήποτε εκφράζει τέτοιες απόψεις;

 31. @Mike-Dee: Διάβασα τα σχόλια, υπάρχουν αυτοί που το έχουν δει στην πλάκα και δίνουν ημερομηνία και ώρα, υπάρχουν και αυτοί που τους τα χώνουν. Πολύ βλακώδης ενέργεια να στήσουν τέτοιο site.

 32. Εντάξει… δεν τον έχω και για “Άγιο άνθρωπο” αλλά αυτό το site είναι τελείως βλακώδες. Ελπίζω να διάβασες τα comments, ότι να ναι…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.