XBLOG logo @2x

Εκτός εντατικής ο Χριστόδουλος

Όλα τα νέα που έρχονται από το μακρινό Μαϊάμι και το Jackson Memorial Hospital μιλούν για ικανοποιητική μετεγχειρητική πορεία του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, ο οποίος βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας και νοσηλεύεται σε κανονικό δωμάτιο. Όπως όλοι ξέρετε η μεταμόσχευση ήπατος τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, αφού κατά τη διάρκεια της επέμβασης διαπιστώθηκε ότι ο καρκίνος είχε κάνει μεταστάσεις σε άλλες περιοχές, γεγονός που δεν επέτρεψε τη μεταμόσχευση.

Πλέον όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της βιοψίας των όγκων που βρέθηκαν, προκειμένου να αποφασιστεί από τους θεράποντες ιατρούς η θεραπευτική αγωγή που θα ακολουθήσει ο Αρχιεπίσκοπος από εδώ και στο εξής, ενώ ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αυτό που δε μου αρέσει καθόλου είναι τα “ιατρικά συμβούλια” που στήθηκαν αυτές τις μέρες στα δελτία ειδήσεων και τις τηλεοπτικές εκπομπές που ασχολήθηκαν με το θέμα. Δε μπορεί σε κάθε θέμα που σκάει να μαζεύονται ένα κάρο σχετικοί-άσχετοι να πουν τη γνώμη τους. Ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του. Έπεσαν πόσοι γιατροί να φάνε τον Τζάκη επειδή λέει δεν αντιμετώπισε σωστά το πρόβλημα κλπ. Θα μπορούσαν πολύ απλά να παρουσιάσουν το θέμα, την ανακοίνωση του Ανδρέα Τζάκη και να μείνουν εκεί μέχρι να έρθουν νέα δεδομένα στη δημοσιότητα, όπως αποτελέσματα βιοψίας κλπ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.