XBLOG logo @2x

Να κατέβει τώρα το Facebook προφίλ του κτήνους της Ξάνθης!

Το έγκλημα στην Ξάνθη με τον 27χρονο Χρήστο Παπάζογλου που κακοποίησε σεξουαλικά την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου και στη συνέχεια την έκαψε ζωντανή, για να μην αφήσει κανένα ίχνος και να μην εντοπιστεί όπως ομολόγησε ο ίδιος, δε μπορεί παρά να μας σοκάρει όλους, προσωπικά το θεωρώ από τα σκληρότερα εγκλήματα που έχουν συμβεί στην Ελλάδα.

Αηδία και αποτροπιασμό προκαλεί και το προφίλ του κτήνους της Ξάνθης στο Facebook.

Σύμφωνα και με το SecNews.gr, από τα όσα αναγράφει στο προφίλ του στο Facebook ο Χρήστος Παπάζογλου είναι σαφές ότι ο στυγερός βιαστής και δολοφόνος είχε παρανοϊκές εμμονές με οτιδήποτε σχετιζόμενο με το σεξ.

To SecNews.gr αναλύοντας το προφίλ του ανθρωπόμορφου τέρατος (γιατί άνθρωπο δεν μπορείς να τον αποκαλέσεις μετά από αυτό που έκανε) που με τόση ευκολία πήρε μια ζωή, διαπίστωσε τα παρακάτω:

– Ο 27χρονος Χρήστος Παπάζογλου διαθέτει μεγάλο αριθμό φίλων στο προφίλ του με τις περισσότερες να είναι γυναίκες, τις οποίες σύμφωνα με πληροφορίες προσέγγιζε μέσω ίντερνετ με ανήθικο και αισχρό τρόπο. Από πρόσωπο που ανήκε στη λίστα των φίλων του στο Facebook, το secnews.gr έμαθε ότι ο δολοφόνος συνομιλούσε μέσω διαδικτύου με κοπέλες από πολλές περιοχές της Ελλάδας, από τις οποίες ζητούσε να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις του μέσω Skype ή Facebook. Ικανοποιούσε μάλιστα τις αρρωστημένες του ορέξεις ακόμα και εν ώρα εργασίας μέσω του κινητού του τηλεφώνου και καυχιόταν γι΄αυτό στους συνομιλητές του!

Xristos Pappas Facebook– Μία από τις φωτογραφίες που είχε χρησιμοποιήσει ως εικόνα προφίλ στο λογαριασμό του στο Facebook ήταν αυτή με τη μάσκα των Anonymous, όπως μπορείτε να δείτε στο screenshot δεξιά. Παραμένει άγνωστο ωστόσο αν ο 27χρονος είχε διεισδύσει στο κίνημα των Anonymous ή αν απλά είχε ανεβάσει αυτή τη φωτογραφία όπως κάνουν πολλοί χρήστες που υποστηρίζουν τους Anonymous και ανεβάζουν αντίστοιχες profile pics.

Τα like που είχε κάνει το 27χρονο κτήνος σε σελίδες στο Facebook σχετικά με το σεξ δείχνουν πολλά και οι αρχές θα πρέπει να διερευνήσουν τους υπολογιστές και τα κινητά του σχετικά με την δράση του στο ίντερνετ μήπως προκύψουν νέα στοιχεία της παραβατικής συμπεριφοράς του στο διαδίκτυο. Ο 27χρονος είχε κάνει like σε σελίδες του Facebook με αντικείμενο τα σεξουαλικά όργια.

Η ομάδα του SecNews.gr καλεί τους χρήστες του Facebook να προβούν στις σχετικές ενέργειες, ώστε να “εξαφανιστεί” το προφίλ του κτήνους Χρήστου Παπάζογλου από το Facebook, κάνοντας το report ώστε να ελεγθεί και να “κατέβει” από το δημοφιλέστερο social network.

Ελπίζουμε ότι οι δικαστές θα προβλέψουν την μέγιστη των ποινών για τον Χρήστο Παπάζογλου, ώστε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στην φυλακή, χωρίς αναστολή ή εξαγορά ποινών.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.