XBLOG logo @2x

Το Windows 10 Mobile αποκτάει 3D δυνατότητες και νέα χαρακτηριστικά

Μπορεί η πλατφόρμα Windows 10 Mobile της Microsoft να έχει αποτύχει στην αγορά, όμως η αμερικάνικη εταιρία δεν την παρατάει και μάλιστα δουλεύει για να φέρνει νέα χαρακτηριστικά. Όπως αποκαλύπτει το MSPoweruser, η Microsoft θα κυκλοφορήσει φέτος μια ενημέρωση λογισμικού που θα προσθέσει νέα, χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Η κυριότερη προσθήκη στο Windows 10 Mobile είναι η δυνατότητα προβολής τρισδιάστατου περιεχομένου (συγκεκριμένα τα αρχεία 3MF, PLY, OBJ, FBX και STL). Το χαρακτηριστικό ονομάζεται “3D Preview” και θα εναρμονίζεται με την νέα έκδοση των Windows 10, Creators Update, στην οποία η Microsoft έχει ρίξει αρκετό βάρος στο 3D.

Βελτιώσεις έχουν γίνει και στον Microsoft Edge. Με το επερχόμενο update θα μπορείτε να αποθηκεύετε τα προσωπικά σας δεδομένα στο Microsoft Wallet και κάθε φορά που κάνετε αγορές θα φορτώνονται αυτόματα με την είσοδό σας στο Wallet. Μόνο έμποροι που επιλέγετε θα μπορούν να δουν τα στοιχεία σας. Τα στοιχεία της κάρτας θα φορτώνονται αυτόματα από τον λογαριασμό σας στην Microsoft για να μην τα συμπληρώνετε κάθε φορά που αγοράζετε κάτι. Επιπλέον, η εταιρία έδειξε αγάπη και στους βιβλιοφάγους, αφού θα ενσωματώσει στον Edge ένα εργαλείο για την αποθήκευση EPUB βιβλίων ώστε να μην τα χάνετε.

Τέλος, στις ρυθμίσεις του Windows 10 Mobile θα προστεθεί η δυνατότητα ελέγχου των εγκατεστημένων εφαρμογών και η δυνατότητα για παύση ελέγχου ενημερώσεων για 35 ημέρες. Άμα ενεργοποιήσετε το τελευταίο θα λαμβάνετε ενημερώσεις μόνο για το Windows Defender.

Μπορείτε να δείτε screenshots στο MSPoweruser.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.