XBLOG logo @2x

WIND, Νέα προγράμματα συμβολαίου για επαγγελματίες

Απεριόριστη επικοινωνία, email και Internet μόνο από 9,90€ το μήνα προσφέρει από σήμερα σε επαγγελματίες και εταιρίες αποκλειστικά η WIND. Δείτε τα νέα προγράμματα συμβολαίου…

Τα νέα προγράμματα συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας, XS Business, S Business, M Business, L Business, XL Business, XXL Business, 3XL Business και 3XXL Business απευθύνονται σε κάθε επαγγελματία ή εταιρία, καλύπτοντας με τον ποιο ευέλικτο και οικονομικό τρόπο, όλες τις  ανάγκες επικοινωνίας με ένα μόνο μηνιαίο πάγιο.

Τι παρέχουν τα νέα προγράμματα

  • Απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις
  • Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά
  • Απεριόριστο internet  και πρόσβαση e-mail μέσω της Υπηρεσίας BlackΒerry
  • Έως 1200 δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλους τους εθνικούς προορισμούς
  • 1 GB για πλοήγηση στο Internet

WIND για Επαγγελματίες και Εταιρίες

Επιπλέον, διατίθενται τόσο η υπηρεσία «Δωρεάν λεπτά προς σταθερά» με χρέωση 5€ το μήνα και η υπηρεσία «Δωρεάν χρήση Blackberry, internet & e-mail» με 9,90 € το μήνα, για πακέτα στα οποία  δεν συμπεριλαμβάνονται ήδη.

Τα νέα προγράμματα συνδυάζονται με τα αντίστοιχα επαγγελματικά προγράμματα Σταθερής Τηλεφωνίας και Internet από την WIND, Tellas Office Double Play Unlimited και Tellas Office Telephony Unlimited  προσφέροντας ακόμα περισσότερη οικονομία με επιπλέον μηνιαία έκπτωση που μπορεί να φτάσει και τα 20€ στο λογαριασμό του σταθερού.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.