XBLOG logo @2x

Στην ουρά για το iPad 2!

Οι πωλήσεις του iPad 2 από το Online Apple Store ξεκίνησαν ήδη, σε λίγες ώρες θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του iPad 2 από τα Apple Store στις ΗΠΑ! Ναι, καλά καταλάβατε! Οι ουρές έξω από τα Apple Store έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους!

Έξω από το Apple Store που βρίσκεται στην 5th Avenue στην Νέα Υόρκη βρίσκεται και ο μοναδικός -μάλλον- απεσταλμένος ελληνικού τεχνολογικού site. Πρόκειται για τον Άγγελο Σφακιανάκη από το Digital Life, ο οποίος ταξίδεψε από την Αθήνα στην Νέα Υόρκη για να αποκτήσει από τους πρώτους το iPad 2!

Όπως διαβάζω μάλιστα στο digitallife.gr στην ουρά για την απόκτηση του νέου iPad είναι 19ος!

Στήθηκε πρώτη στη σειρά για να πουλήσει τη θέση της!

Πρώτη στην σειρά είναι η 20χρονη η Amanda Foote που σπουδάζει Media στο Μπρούκλιν. Η Amanda όμως δεν πήγε να στηθεί πρώτη στη σειρά 48 ώρες πριν ξεκινήσουν οι πωλήσεις του iPad 2 για να αγοράσει το νέο Tablet της Apple!

Στήθηκε στη σειρά πρώτη για να πουλήσει τη θέση της για 800 δολάρια (!) σε κάποιον ο οποίος θα ήθελε να αποκτήσει πρώτος το iPad 2 χωρίς να χρειαστεί όμως να περιμένει με τις ώρες έξω από το Apple Store, όπου το κρύο είναι τσουχτερό, ενώ βρέχει κιόλας κάπου-κάπου!

Έβαλε μάλιστα και αγγελία στο ίντερνετ για να πουλήσει τη θέση της, ωστόσο μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη προσφορά που έχει δεχθεί είναι τα 650 δολάρια, προσφορά που όμως δεν δέχθηκε.

Update: Η Αμάντα τελικά πούλησε τη θέση της στην τιμή των 900 δολαρίων παρακαλώ! Στην φωτογραφία αριστερά την βλέπετε μαζί με τον Άγγελο Σφακιανάκη από το DigitalLife.gr.

Δεύτερος και τρίτος στη σειρά περιμένουν δύο ξαδέλφια, ηλικίας 17 ετών, από το Μπρούκλιν. Ο ένας πούλησε ήδη το πρώτο iPad 64GB που είχε στην τιμή των 430 δολαρίων ώστε να αγοράσει το νέο iPad 2!

Από τη Μόσχα στη Νέα Υόρκη για το iPad 2!

Πέμπτος στη σειρά για την απόκτηση του iPad 2 περιμένει ο 29χρονος Alex Shumiloe, που πήρε άδεια από την εταιρία που εργάζεται στη Μόσχα στο τμήμα του IT, για να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και να αγοράσει από τους πρώτους το iPad 2!

Από την Ιαπωνία στις ΗΠΑ

Δύο φίλοι από την Ιαπωνία διέσχισαν τον Ειρηνικό για να φτάσουν στην Νέα Υόρκη και να πιάσουν από τους πρώτους την νέα ταμπλέτα της Apple! Πήραν μαζί τους ζεστά ρούχα και μπόλικη ξηρά τροφή για να αντέξουν την αναμονή έξω από το Apple Store!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.