XBLOG logo @2x

Το νέο iPad 2 διαθέσιμο στο Online Apple Store

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Σήμερα, σε λίγες ώρες, αρχίζει η διάθεση του νέου iPad 2 από τα Apple Store στις ΗΠΑ! Από το πρωί ωστόσο κανονικά μπορεί κανείς να αγοράσει το iPad 2 από το Online Apple Store!

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μαύρο ή άσπρο χρώμα για το iPad 2, καθώς επίσης και χωρητικότητα όπως επίσης και να επιλέξει αν το iPad 2 θα είναι το μοντέλο με Wi-Fi μόνο ή με Wi-Fi και 3G, επιλέγοντας σύνδεση στο δίκτυο της AT&T ή της Verizon. Στο πίσω μέρος της συσκευής επίσης μπορεί να επιλέξει δωρεάν αν θέλει να αναγράφεται κάποιο μικρό κειμενάκι.

Δυστυχώς όμως από το Online Apple Store δεν μπορούν να παραγγείλουν οι κάτοικοι Ελλάδας, αφού η Apple δεν στέλνει παραγγελίες μέσω του online store της στη χώρα μας.

Οπότε θα πρέπει είτε να έχετε κάποιο φίλο/γνωστό στις ΗΠΑ που μπορεί να το αγοράσει για εσάς και να σας το φέρει Ελλάδα ή να σας το στείλει μέσω courier ή να ταξιδέψετε στις ΗΠΑ για να το αγοράσετε με τα χεράκια σας!

Αν ωστόσο δεν επείγει να αγοράσετε το iPad 2, μπορείτε να περιμένετε λίγο, αφού σε δύο εβδομάδες, στις 26 Μαρτίου, αρχίζει επίσημα η διάθεση του iPad 2 στη χώρα μας!

Προτού κλείσω το post, να παραθέσω τις τιμές του iPad 2, όπως αναγράφονται στο Online Apple Store αυτή τη στιγμή.

  • iPad Wi-Fi 16GB: 499 δολάρια
  • iPad Wi-Fi 32GB: 599 δολάρια
  • iPad Wi-Fi 64GB: 699 δολάρια
  • iPad Wi-Fi + 3G 16GB: 629 ευρώ
  • iPad Wi-Fi + 3G 32GB: 729 ευρώ
  • iPad Wi-Fi + 3G 64GB: 829 ευρώ

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.