XBLOG logo @2x

Τα Sony Xperia Z5 αναβαθμίζονται στο Android Nougat

Η Sony ξεκίνησε σήμερα την αναβάθμιση της σειράς Xperia Z5 στο Android 7.0 Nougat. Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη σε κάποιες παραλλαγές των Xperia Z5 και Z5 Premium, αλλά ελπίζουμε σύντομα θα κυκλοφορήσουν και για τα υπόλοιπα.

Η έκδοση (build) έχει αριθμό 32.3.A.0.372 και υπόσχεται αρκετές αλλαγές. Εκτός από τα χαρακτηριστικά του Nougat, όπως υποστήριξη παραθύρων και βελτιωμένες ειδοποιήσεις, οι αναβαθμισμένες συσκευές αναμένεται να έχουν βελτιωμένη αυτονομία, νέα χαρακτηριστικά στις εφαρμογές μηνυμάτων και κάμερας και ενσωμάτωση του Google Now στον προ-εγκατεστημένο Xperia Home Launcher.

Το update δυστυχώς δεν βασίζεται στο Android 7.1.1, αλλά στην έκδοση 7.0 η οποία είναι πλέον πέντε μηνών. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορεί να χάσουν κάποια νέα χαρακτηριστικά.

Το Nougat κυκλοφορήσει σταδιακά στις Xperia συσκευές τους τελευταίους μήνες. Αρχικά αναβαθμίστηκαν τα τελευταία smartphones της σειράς X, καθώς και η ναυαρχίδα Xperia XZ, και τώρα τα Z. Άμα έχετε κάποιο Z5 Compact ή Z3+ που τρέχει ακόμα το Marshmallow, λογικά είστε οι επόμενοι που θα αναβαθμιστούν.

Ενημέρωση: Διεκόπη η αναβάθμιση των Sony Xperia Z5 και Z3+ στο Android Nougat

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.