XBLOG logo @2x

Semifind.gr, Τα σεμινάρια και τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι εδώ

Ένα portal που έλειπε από το ελληνικό internet ήταν το Semifind.gr, το οποίο συγκεντρώνει όλα ή σχεδόν όλα τα σεμινάρια και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα και για τα οποία μπορείτε να δείτε πληροφορίες όπως αντικείμενο, τοποθεσία διεξαγωγής, τιμή, ενώ σε κάποια μπορείτε να εκδηλώσετε μέσω του semifind.gr ενδιαφέρον για να το παρακολουθήσετε.

Πίσω απ΄την προσπάθεια βρίσκονται ο Άγγελος και ο Λάμπρος από τη Θεσσαλονίκη, απόφοιτοι του ΑΠΘ και οι δύο, οι οποίοι στην κεντρική σελίδα του Semifind μας δείχνουν τα σεμινάρια που είναι πιο κοντά στην έναρξή τους βάσει ημερομηνίας, ενώ γενικά στο site μπορούμε να δούμε σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα αρκετών κατηγοριών, από τέχνη και ψυχολογία μέχρι χρηματοοικονομικά και πληροφορική.

Σημαντικό και το γεγονός ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2009 οι εταιρίες και οι εκπαιδευτικοί φορείς που θέλουν να επικοινωνήσουν τα σεμινάρια τους μέσω του semifind.gr μπορούν να το κάνουν δωρεάν, μετά φαντάζομαι και με την απήχηση που έχει το site θα υπάρχει κάποια οικονομική επιβάρυνση ανάλογα την προβολή κλπ.

Σημειώστε ότι δεν θα βρείτε μόνο τα σεμινάρια που απαιτούν φυσική παρουσία, αλλά και τις διαθέσιμες συνεδρίες e-learning (διαρκείς ή και προγραμματισμένες).

Το προφίλ του Semifind.gr

Σε ένα περιβάλλον που διακρίνεται από συνεχείς και αυξανόμενες απαιτήσεις στον εργασιακό χώρο και σε συνάρτηση με την έμφυτη τάση των ανθρώπων για επιμόρφωση, προέκυψε η δημιουργία του Semifind. Το Semifind ξεκίνησε την λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2009 με σκοπό την παρουσίαση και προώθηση Σεμιναρίων και προγραμμάτων E-Learning που προσφέρονται στην Ελληνική αγορά και να καταστεί συνώνυμο της εύρεσης αυτών.

Υπεύθυνοι της προσπάθειας αυτής είναι ο Βαδάσης Άγγελος, Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Πολυτεχνείου ΑΠΘ, και ο Πατούχας Λάμπρος, Οικονομολόγος Msc., απόφοιτος του ΑΠΘ.

Στόχος αποτελεί ο ενδιαφερόμενος να μπορεί με τα προσφερόμενα εργαλεία αναζήτησης που του προσφέρουμε να εντοπίσει σε ελάχιστο χρόνο το σεμινάριο που επιθυμεί αντλώντας πολύτιμες πληροφορίες όπως: Τίτλος σεμιναρίου, χρόνος και τόπος διεξαγωγής, περιεχόμενο, κόστος κ.α. προβαίνοντας στη βέλτιστη επιλογή.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.