XBLOG logo @2x

Βρήκε τη χαμένη του κάμερα χάρη σε ένα Facebook Group

Ο Ντάνι Κάμερον είναι ένας τουρίστας από την Αυστραλία που το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανε τις διακοπές του στη Μύκονο. Εκεί βρήκε τυχαία μια κάμερα, έτσι, αντί να την κρατήσει όπως θα έκαναν πολλοί, μόλις επέστρεψε στην πατρίδα του δημιούργησε ένα group στο Facebook, ώστε να προσπαθήσει να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη της κάμερας.

Περισσότερα από 235.000 άτομα έγιναν μέλη του Facebook Group και τελικά ο ιδιοκτήτης της κάμερας εντοπίστηκε στο Λονδίνο και φυσικά η κάμερα επιστράφηκε σε αυτόν.

Όπως είπε ο Ντάνι Κάμερον, «ήθελα να ενθαρρύνω τον κόσμο να πιστέψει πως υπάρχει ακόμα ελπίδα, ειλικρίνεια και εντιμότητα. Δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα χωρίς αυτούς τους 235.000 ανθρώπους. Η καλοσύνη είναι βασικό στοιχείο της ανθρωπιάς μας. Υπάρχουν κάθε στιγμή χίλιοι άνθρωποι που κάνουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το να επιστρέψουν μια χαμένη κάμερα. Οι χίλιοι να γίνουν εκατομμύρια», είπε ο Ντάνι Κάμερον.

Κάνοντας μια αναζήτηση βρήκα και άλλα παρόμοια groups, όπου άνθρωποι που βρήκαν τυχαία μια φωτογραφική μηχανή ανεβάζουν κάποιες από τις φωτογραφίες που βρήκαν μέσα στη φωτογραφική, μήπως και κάποιο απ΄τα μέλη εντοπίσει κάποιο γνωστό του μέσα στις φωτογραφίες και καταφέρει να φτάσει έτσι στον κάτοχο της μηχανής.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.