XBLOG logo @2x

Η Samsung ανέβαλε την κυκλοφορία του Galaxy Note 7 εξαιτίας των εκρήξεων

Η Samsung κυκλοφόρησε επίσημα το Galaxy Note 7 στις 19 Αυγούστου στις πρώτες αγορές, και δέχτηκε πάνω από 400,000 προπαραγγελίες, κάτι που ούτε η ίδια δεν περίμενε. Δυστυχώς όμως για την ίδια και τους καταναλωτές, δεν άργησαν να ακουστούν τα πρώτα παράπονα. Δύο αναφορές που βγήκαν στην δημοσιότητα μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του κατηγορούν το κινητό ότι εκρήγνυται ενώ φορτίζει χωρίς κανένα λόγο.

Τώρα, σύμφωνα με το Yonhap News Agency, η Samsung ανέβαλε την κυκλοφορία του Galaxy Note 7 στην Νότια Κορέα για να κάνει ελέγχους και να διαπιστώσει τους λόγους που προκάλεσαν την έκρηξη των κινητών. «Η Samsung σταμάτησε να παρέχει τα κινητά παρότι οι προπαραγγελίες δεν έχουν ακόμα αποσταλεί,» είπε ένα ανώνυμο στέλεχος κορεάτικου παρόχου τηλεπικοινωνιών. Πηγές του The Korea Herald αναφέρουν ότι η κατασκευάστρια παρέλαβε τα κινητά των θυμάτων και ερευνά το θέμα. Η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει τα πορίσματα της σύντομα.

Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις του Samsung Galaxy Note7 δεν έχουν αναβληθεί. Αν είστε από τους πρώτους που θα το αγοράσετε φροντίστε να επιτηρείτε το κινητό όταν φορτίζει μέχρι η Samsung ανακαλύψει τι φταίει.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.