XBLOG logo @2x

Πρωτοφανής ζήτηση του Samsung Galaxy Note 7 στην Ευρώπη

Η Samsung Electronics Europe ανακοίνωσε σήμερα ότι οι πωλήσεις από τις προ-παραγγελίες για το νέο Galaxy Note7 έχουν αγγίξει πολύ υψηλά επίπεδα, μία εβδομάδα μόλις από την έναρξη των προ-παραγγελιών.

Πριν από την έναρξη των προ-παραγγελιών στις 16 Αυγούστου, οι εγγραφές των καταναλωτών για το Note7 στα ψηφιακά κανάλια της Samsung είχαν ξεπεράσει τις αντίστοιχες εγγραφές για τα Galaxy S7 και S7 edge, οδηγώντας σε ένα όριο που επιβάλλεται στη συνολική κατανομή των προ-παραγγελιών στην Ευρώπη για τη νέα συσκευή. Το όριο αυτό είχε σχεδιαστεί ειδικά για να διασφαλιστεί ότι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της αναμενόμενης ζήτησης των καταναλωτών θα μπορούσε να ικανοποιηθεί, όταν ξεκινήσουν οι πωλήσεις της συσκευής.

Στον απόηχο των υψηλών προ-παραγγελιών και με γνώμονα τη διαρκή δέσμευση της Samsung για την ικανοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ζήτησης των καταναλωτών, η γενική διαθεσιμότητα θα γίνει σταδιακά στην Ευρώπη. Οι ευρωπαϊκές χώρες θα ξεκινήσουν τις πωλήσεις στις 2, 9 και 16 Σεπτεμβρίου.

Ο Άρης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas, δήλωσε: «Η ανταπόκριση των καταναλωτών στο νέο Note7 είναι απτή απόδειξη της ζήτησης ενός smartphone με όμορφο σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία, που προσφέρει πραγματικά οφέλη. Το S Pen ανέκαθεν αποτελούσε τον πυρήνα της σειράς Note και αυτή τη φορά η γραφίδα περιλαμβάνει έξυπνες λειτουργίες για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε ιδέες, ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα. Έχουμε επικεντρωθεί στην κάλυψη όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μέρους της αναμενόμενης ζήτησης και η σταδιακή έναρξη των πωλήσεων στην Ευρώπη μας επιτρέπει να ελαχιστοποιήσουμε κάθε ενδεχόμενη απογοήτευση των καταναλωτών, όταν η συσκευή κυκλοφορήσει στην αγορά τον επόμενο μήνα. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο θα είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το νέο Galaxy Note 7 από τις 16 Σεπτεμβρίου και έπειτα».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.