XBLOG logo @2x

Samsung Galaxy S8: Οι νέες φωτογραφίες του αποκαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια

Το Samsung Galaxy S8 φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί στις 29 Μαρτίου και θα είναι το πρώτο Galaxy με ριζικές αλλαγές στο design. Μια νέα διαρροή τώρα αποκαλύπτει πως θα είναι το κινητό από κάθε γωνιά.

Από τις εικόνες βλέπουμε ότι η συσκευή έχει κυρτή οθόνη. Στο πάνω μέρος της πρόσοψης υπάρχουν πολλοί αισθητήρες και κάμερες, και βλέπουμε ακόμη και σκάνερ ίριδας. Στο κάτω μέρος υπάρχει το jack ακουστικών 3.5mm, η θύρα USB-C και ένα ηχείο (μάλλον της Harman).

Η πιο εντυπωσιακή εικόνα είναι αυτή που δείχνει το κινητό ενεργοποιημένο. Φαίνεται ότι το Galaxy S8 δεν θα έχει απειροελάχιστα bezels όπως το Mi Mix της Xiaomi, όμως η αναλογία οθόνης-σώματος είναι φοβερή. Στη φωτογραφία βλέπουμε επίσης το μενού Grace UX της κυρτής οθόνης.


Το Samsung Galaxy S8 θα βγει σε δύο εκδόσεις, μία με 5.7”/5.8” οθόνη και μία με 6.2” (το S8+). Θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 835, θα διαθέτει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και θα έχει μεμονωμένο κουμπί για τη νέα ψηφιακή βοηθό Bixby AI της Samsung.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.