XBLOG logo @2x

Το 2Piece Cover της Samsung είναι η χειρότερη “θήκη” κινητού στον κόσμο

Η Samsung μαζί με το Galaxy S8 λάνσαρε και μερικά άλλα προϊόντα και αξεσουάρ για το κινητό, όπως τη κάμερα Gear 360 (2017) και τη βάση DeX. Μερικά από τα αξεσουάρ του S8 περιλαμβάνουν και διάφορες θήκες προστασίας οι οποίες εφαρμόζουν τέλεια στο κινητό και προσδίδουν ένα προσωπικό στιλ.

Μία από αυτές τις “θήκες” όμως ξεχωρίζει, και όχι για καλό λόγο. Το 2Piece Cover της Samsung όχι μόνο είναι το χειρότερο “κάλυμμα” για τη προστασία του Galaxy S8, αλλά κάνει και ένα πανέμορφο κινητό να φαίνεται άσχημο.

Το 2Piece Cover είναι διαθέσιμο τόσο για το Galaxy S8, όσο και για το S8+. Αποτελείται μόνο από δυο κομμάτια σιλικόνης που κουμπώνουν στις άκρες της πλάτης του κινητού και στη πράξη προστατεύουν μόνο τις γωνιές του Galaxy, αφήνοντας εκτεθειμένη όλη τη πλάτη του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το Cover έχει άσχημο σχεδιασμό και διάφορα χρώματα που ασχημαίνουν το S8.

Samsung Galaxy S8 2Piece Cover CNET
Από κοντά πρέπει να είναι ακόμα πιο χάλια.
Image credit: CNET

Η Samsung στον ιστότοπό της γράφει: «Ζωντάνεψε το κινητό σου με χρωματιστά σχήματα. Τα συμπληρωματικά χρώματα σε κάθε κάλυμμα προσθέτουν ένα μοναδικό γεωμετρικό σχήμα που βελτιώνει τον σχεδιασμό των Galaxy S8 και S8+ ενώ οι βεντούζες κάνουν τα κομμάτια να τοποθετούνται και να αφαιρούνται με ευκολία.»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος του 2Piece Cover ανέρχεται στα $20 αλλά είναι κυριολεκτικά από αυτά τα προϊόντα που ακόμα και αν με πλήρωναν $20 δεν θα το έβαζα στο κινητό μου!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.