XBLOG logo @2x

Samsung: Ρεκόρ πωλήσεων εξωτερικών DVD Writer

Η Samsung Electronics ανακοινώνει ρεκόρ πωλήσεων στη σειρά των λεπτών, εξωτερικών συσκευών εγγραφής DVD WriteMaster, η οποία αποτελείται από τα μοντέλα SE-S084 και SE-T084. Οι μηνιαίες πωλήσεις των λεπτών εξωτερικών συσκευών εγράφης DVD τριπλασιάστηκαν από τον περασμένο Οκτώβριο, γεγονός που αποδίδεται στη μεγάλη άνοδο των πωλήσεων των netbook, τα οποία δεν διαθέτουν ενσωματωμένο οπτικό μέσο.

Συγκεκριμένα, η συσκευή SE-S084 διαθέτει υποδοχή slot-in writer και χρησιμοποιεί ένα μόνο καλώδιο διασύνδεσης μέσω θύρας USB, τόσο για τη μεταφορά δεδομένων όσο και για τη παροχή ρεύματος. Ζυγίζει μόλις 400 γραμμάρια, γεγονός που την καθιστά πολύ εύκολη στη μεταφορά της, είναι ιδιαίτερα κομψή και διατίθεται σε διάφορα χρώματα (μαύρο, λευκό, ασημί, μπλε, κόκκινο, γαλάζιο και ροζ), για να ταιριάζει απόλυτα με τα χρώματα των netbook και notebook PC.

Τέλος, ενσωματώνει την τεχνολογία TruDirect, που επιτρέπει στους χρήστες να εγγράφουν ψηφιακό υλικό σε DVD μέσω υπολογιστή, χωρίς να απαιτείται η αποθήκευση των δεδομένων σε σκληρό δίσκο.

Και οι δύο εξωτερικές συσκευές εγγραφής DVD διατίθενται από το δίκτυο διανομής της εταιρείας Prime Telecom.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.