XBLOG logo @2x

Multirama Aura: Το λεπτότερο 13″ laptop

Το νέο Aura παρουσίασε η Multirama, το πιο λεπτό και ελαφρύ laptop της αγοράς, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από αρχές Ιουλίου σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας. Το Multirama Aura είναι λεπτό, ελαφρύ, μοντέρνο, με χαμηλής κατανάλωσης επεξεργαστή και άνετο πληκτρολόγιο, διαθέτει δε και ένα μακρύ κατάλογο με πλούσια τεχνολογικά χαρακτηριστικά!

Η οθόνη του Multirama Aura είναι 13,4 ιντσών και παρέχει ανάλυση 1366 x 768 pixels, μεγάλη γωνία θέασης, ευκρίνεια και υψηλή φωτεινότητα. Το βάρος του μόλις στα 1,4 kg καθιστά τη μεταφορά του απλή και εύκολη όπου και αν βρίσκεστε, ενώ ο δυνατός επεξεργαστής χαμηλής κατανάλωσης, Intel Celeron M ULV 723, 1,2 GHz, 1 MB L2 cache & Intel Coro Solo S3500 ULV CPU, κρατάει το laptop με αυτονομία μεγαλύτερη των 4 ωρών.

Το πληκτρολόγιο είναι άνετο και συγκαταλέγεται στα USP (Unique Selling Point) του προϊόντος, αφού τα πλήκτρα του είναι ιδιαίτερα μεγάλα, ανάλογα με εκείνα 15″ οθόνης. Για όλους όσοι επιθυμούν υψηλές αποδόσεις και μεγάλη χωρητικότητα, το Multirama Aura δίνει και πάλι την λύση με μνήμη 2 GB και σκληρό δίσκο στα 250 GB που καθιστούν εύκολη την αποθήκευση φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο και όλα αυτά σε λειτουργικό σύστημα Windows Vista Home Premium.

Το Multirama Aura υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες ψυχαγωγίας του ιδιώτη καταναλωτή, αλλά και να αποτελέσει τον κατάλληλο συνεργάτη του δυναμικού επαγγελματία εν κινήσει, για τον οποίο το laptop δεν αποτελεί μόνο το πλέον σύγχρονο μέσο αποθήκευσης πληροφοριών, αλλά και ένα πολύτιμο εργαλείο για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και τον εκσυγχρονισμό του περιβάλλοντος εργασίας.

Η τιμή διάθεσης του Aura θα είναι 599 € (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ) και θα καλύπτεται από τριετή εγγύηση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.