XBLOG logo @2x

Turbo-X Tablet με Windows 7 από το Πλαίσιο

Τα tablets κερδίζουν σιγά-σιγά όλο και περισσότερο το κοινό χάρη στη φορητότητα και τις εύχρηστες οθόνες αφής που τα καθιστούν ιδανικά για περιήγηση στο ίντερνετ, αποστολή/λήψη emails αλλά και σερφάρισμα στο facebook και τα λοιπά social media. Το δικό του Tablet παρουσίασε σήμερα το Πλαίσιο…

Πρόκειται για το Turbo-X Tablet 450, το οποίο τρέχει λειτουργικό Windows 7 Home Premium και διαθέτει οθόνη αφής 11,6 ιντσών, με ανάλυση 1366 x 768 pixels (δε γνωρίζουμε αν είναι resistive ή capacitive).

Το συγκεκριμένο tablet ζυγίζει 800 γραμμάρια, έχει πάχος 13 χιλιοστά, ενώ σε αυτό μπορείτε να δείτε High Definition videos, αλλά και να τρέξετε εφαρμογές Microsoft Office. Η αυτονομία του επίσης δεν είναι ό,τι καλύτερο, αφού η μπαταρία του θα αντέξει μόλις 3 ώρες και 30 λεπτά χρήσης ή κάτι παραπάνω από 4 ώρες στην αναμονή, όπως αναγράφεται στο plaisio.gr.

Το tablet του “Πλαίσιο” διαθέτει επίσης επεξεργαστή Intel Atom N450, μνήμη 2GB DDR2 και σκληρό δίσκο SSD 32GB. Δεν λείπουν ακόμη 2 θύρες USB 2.0 και μία έξοδος HDMI για σύνδεση με τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας.

Διατίθεται ήδη από τα καταστήματα Πλαίσιο και το www.plaisio.gr στην τιμή των 549 ευρώ (αρκετά τσιμπημένη κατά τη γνώμη μου).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.