XBLOG logo @2x

ΟΤΕ: Έκπτωση 2,5 ευρώ στο λογαριασμό σου αν πληρώνεις online

Πιλοτικά ο ΟΤΕ ξεκίνησε να προσφέρει έκπτωση 2,5 ευρώ στο λογαριασμό των συνδρομητών του που επιλέγουν να πληρώνουν τον λογαριασμό τους online μέσα από το www.oteshop.gr. Η online εξόφληση του λογαριασμού μπορείτε να γίνει είτε με χρήση πιστωτικής κάρτας, είτε με την υπηρεσία “Ηλεκτρονική Πληρωμή” είτε με εγγραφή στην υπηρεσία “My e-Bill”.

Η έκπτωση των 2,5 ευρώ δεν γίνεται κατά την εξόφληση του λογαριασμού, αλλά αυτό το ποσό αφαιρείται από τον επόμενο λογαριασμό του ΟΤΕ.

Η “Ηλεκτρονική Πληρωμή” διατίθεται στο www.oteshop.gr, εμφανίζει το ποσό που πρέπει να πληρώσετε καθώς και την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας, ενώ η εξόφληση γίνεται με χρήση πιστωτικής κάρτας με ασφάλεια (VeriSign Secured), αφού ο συνδρομητής εισάγει τον κωδικό λογαριασμού που αναγράφεται στον έντυπο τηλεφωνικό λογαριασμό που λαμβάνει.

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής προστέθηκε στην υπηρεσία “My e-Bill”, που λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια, μέσω της οποίας οι συνδρομητές του ΟΕ μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν πλήρη ανάλυση του λογαριασμού του, αλλά και να βλέπει στατιστικά στοιχεία για τις κλήσεις που πραγματοποιεί.

Για να εγγραφείτε στην υπηρεσία “My e-Bill” χρειάζεται να επισκεφθείτε ένα κατάστημα OTEshop.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.