XBLOG logo @2x

Open Coffee #35, το τελευταίο για το 2010!

Αυτή την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου το απόγευμα θα γίνει η 35η συνάντηση του αθηναϊκού Open Coffee! Πρόκειται για την τελευταία συνάντηση για το 2010, η οποία θα γίνει στο Μουσείο Μπενάκη που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς! Δείτε το πρόγραμμα των ομιλιών!

  • Οι Νίκος Κακαβούλης και Γιάννης Ζάρας θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά σε κοινό το Sweetlifer, μία υπηρεσία που ξεκινά από ένα απλό newsletter και φιλοδοξεί να αλλάξει την ποιότητα των επόμενων διακοπών σας.
  • Ο Θανάσης Δημάκης θα παρουσιάσει το comBOX, ένα “κουτί” που βελτιώνει την αξιοπιστία της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο, επίσης επιχειρεί να μετατρέψει μία εταιρεία υπηρεσιών πληροφορικής σε προϊοντική start-up.
  • Οι Σταύρος Μεσσίνης και Σπύρος Καπετανάκης θα μας ξεναγήσουν στο CoLab, τον πρώτο (επιτέλους!) coworking χώρο στην Αθήνα που ξεκίνησε ως μία ιδέα σε παλαιότερο Startup Weekend και είναι πλέον καθημερινή πραγματικότητα.
  • Οι Κώστας Γεράρδος και Παναγιώτης Γκεζερλής θα παρουσιάσουν την άρτι αφιχθείσα και ιδιαιτέρως φιλόδοξη Buldoza, η οποία και επιχειρεί να προσφέρει συμβατικές υπηρεσίες ηλεκτρονικών αγορών με αντισυμβατικό τρόπο.

Η προσέλευση στο Μουσείο Μπενάκη αρχίζει στις 6 το απόγευμα για τους πρώτους καφέδες, γνωριμία και τις πρώτες συζητήσεις, οι παρουσιάσεις ξεκινούν στις 7, ενώ μετά το κοινό μεταφέρεται ξανά στο καφέ του μουσείου για networking και ανταλλαγή business cards!

[via, photo]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.