XBLOG logo @2x

Η OnePlus επιβεβαίωσε τον επεξεργαστή του OnePlus 5

Η OnePlus συνεχίζει τα teasers για την πολυ-αναμενόμενη ναυαρχίδα OnePlus 5, και μετά την αποκάλυψη ότι θα έχει κορυφαία κάμερα μίλησε για τις επιδόσεις του κινητού.

Η Κινέζικη κατασκευάστρια αποκάλυψε ότι θα χρησιμοποιήσει το chipset Snapdragon 835 της Qualcomm για το OnePlus 5. Αυτό είναι το κορυφαίο chip για smartphones και tablets φέτος, και έρχεται με τη μονάδα γραφικών Adreno 540 μέσα του.

Ακόμη, η OnePlus επιβεβαίωσε ότι θα ενσωματώσει το OxygenOS, δηλαδή τη δική της έκδοση του Android με διάφορες βελτιώσεις και πρόσθετο λογισμικό. Η εταιρία είπε ότι έχουν ρίξει δουλειά στο λογισμικό έτσι ώστε να τρέχει ομαλά, και για παράδειγμα θα μπορεί να κατηγοριοποιεί τις εφαρμογές και να βάζει σε χαμηλή προτεραιότητα τις “ασήμαντες.”

Τέλος, η OnePlus μελέτησε την απόκριση της αφής και βελτίωσε το λογισμικό εξασφαλίζοντας ότι θα υπάρχει όσο λιγότερη λανθάνουσα αφή γίνεται. Για αυτή τη δουλειά “στρατολόγησε” μηχανικούς οι οποίοι δοκίμαζαν την κύλιση σε διαφορετικές οθόνες και παράλληλα τράβαγαν βίντεο με κάμερα υψηλής ταχύτητας για να μπορούν να μετρήσουν την καθυστέρηση στην αφή.

Το OnePlus 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.