XBLOG logo @2x

Το Acer Iconia One 10 είναι το πρώτο tablet με quantum dot οθόνη

Αν και στην αγορά των tablets κυριαρχούν η Apple και η Samsung, υπάρχουν μερικοί ακόμα άξιοι παίχτες, όπως η Acer. Η εταιρία τα τελευταία χρόνια έχει κυκλοφορήσει κάποια ενδιαφέροντα tablets και τώρα ανακοίνωσε ένα νέο που θα τραβήξει την προσοχή όσων βλέπουν ταινίες και σειρές σε tablet.

Η ταϊβανέζικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε στην έκθεση Computex στη Ταϊπέι το νέο 10-ιντσο tablet Acer Iconia One 10 το οποίο είναι το πρώτο με quantum dot οθόνη. Η οθόνη έχει ευρείας γωνίας IPS πάνελ και υπόσχεται καλύτερα και πιο έγκυρα χρώματα από κάθε άλλο tablet της αγοράς.

Το Acer Iconia One 10 βασίζεται στο Android 7.0 Nougat και προορίζεται καθαρά για τους λάτρες των πολυμέσων, αφού με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek δεν είναι το δυνατότερο tablet που υπάρχει. Διαθέτει επίσης τέσσερα ηχεία με ένα subwoofer με πιστοποίηση DTS-HD και μια μεγάλη μπαταρία για 8 ώρες αυτονομία.

Τέλος, η Acer έχει βάλει το δικό της λογισμικό στο tablet. Στο λογισμικό βρίσκουμε το χαρακτηριστικό EZ WakeUp που ξυπνάει τη συσκευή ή ανοίγει εφαρμογές με μια συγκεκριμένη χειρονομία και το EZ Mode που επιτρέπει τον ορισμό περιορισμών για τον διαμοιρασμό του tablet.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.