XBLOG logo @2x

Nokia D1C: Διέρρευσε το μεσαίας κατηγορίας Android smartphone της Nokia

Δεν είναι μυστικό ότι η Nokia ετοιμάζει νέο smartphone. Η φιλανδική εταιρία περίμενε πολύ καιρό να έρθει η ώρα που θα κυκλοφορήσει το νέο της smartphone, αφού η Microsoft της είχε απαγορεύσει να κυκλοφορήσει νέα smartphones πριν το τέταρτο τρίμηνο του 2016.

Τώρα που έχει και πάλι το δικαίωμα να λανσάρει νέο smartphone, διέρρευσε το Nokia D1C, ένα μεσαίας κατηγορίας Android κινητό, μέσω του AnTuTu. Το AnTuTu αποκάλυψε ότι διαθέτει οθόνη ανάλυσης 1080 x 1920 pixels (άγνωστο το μέγεθος), Snapdragon 430 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή και Adreno 505 GPU, 3 GB μνήμη RAM και 32 GB χωρητικότητα. Πίσω έχει μια 13-megapixels και μπροστά μια 8-megapixels. Το λειτουργικό του είναι το Android 7.0 Nougat.

Nokia D1C AnTuTu

Το μεγάλο ερώτημα, όμως, είναι ποια εταιρία θα το φτιάχνει στα αλήθεια; Η Nokia ή μήπως η FIH Mobile της Foxconn που έχει λάβει το δικαίωμα να φτιάχνει νέες συσκευές και να τις πουλάει με το όνομα της Nokia; Θυμίζουμε ότι η Nokia έχει κλείσει δύο σημαντικές συμφωνίες που ουσιαστικά επιτρέπουν σε συνεργάτιδές της να φτιάχνουν κινητά και να τα πουλάνε με το όνομά της. Η Nokia απλά θα θέτει κάποιες υποχρεωτικές απαιτήσεις και θα παίρνει ένα μερίδιο από τις πωλήσεις αυτών των προϊόντων.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει πραγματικές εικόνες του κινητού.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.