XBLOG logo @2x

Νέες Ταινίες: Η Ζωή της Αντέλ, Τα Βέλη του Έρωτα, Kon-Tiki, Σχέδιο Απόδρασης

Με τη “Ζωή της Αντέλ” να ξεχωρίζει, σας παρουσιάζουμε τις νέες ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες.

Η Ζωή της Αντέλ

Μπορεί η ταινία να συζητήθηκε όσο καμία φέτος για την 15λεπτη σκηνή λεσβιακού σεξ και τις ίντριγκες που ακολούθησαν την βράβευση της ταινίας στο Φεστιβάλ των Κανών, μεταξύ του σκηνοθέτη και των πρωταγωνιστριών του, αποτελεί, ωστόσο, μια από τις πιο ειλικρινείς προσεγγίσεις για τον έρωτα. Ο Abdellatif Kechiche αφηγείται την ιστορία της νεαρής Adèle, που υποδύεται η ελληνικής καταγωγής Adèle Exarchopoulos, η οποία ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητά της, όταν συναντά τη μυστηριώδη Emma.

Μια διεισδυτική ματιά στις ανθρώπινες σχέσεις και ένα άριστο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα χάρη στις αισθησιακές ερμηνείες των νεαρών κοριτσιών και την ιδιοφυΐα του γάλλου σκηνοθέτη. [δείτε το trailer εδώ]

Τα Βέλη του Έρωτα

Ο Josh Radnor, πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς “How I Met Your Mother”, στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα παρουσιάζει μια αυθεντικά αστεία, χαριτωμένη ρομαντική κομεντί. Ο ήρωας που υποδύεται επιστρέφει στο πανεπιστήμιό του για την τελετή συνταξιοδότησης ενός καθηγητή του.

Η γνωριμία του με μια νεαρή δευτεροετή, την ταλαντούχα Elizabeth Olsen, θα αλλάξει τα αρχικά του πλάνα και μια τρυφερή σχέση θα δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Kon-Tiki

Το υποψήφιο για Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας φιλμ των Νορβηγών Joachim Rønning και Espen Sandberg παρουσίαζει το ταξίδι του εθνογράφου Thor Heyerdahl, ο οποίος προσπάθησε να διασχίσει τον Ειρηνικό Ωκεανό και να φτάσει στην Πολυνησία πάνω σε μια σχεδία.

Σχέδιο Απόδρασης

Ένας σχεδιαστής συστημάτων ασφαλείας βρίσκεται φυλακισμένος στο ίδιο του το δημιούργημα.

Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger και 50 Cent συνεργάζονται σε μια από τις πιο πολλά υποσχόμενες περιπέτειες της σεζόν.

Machete: Η Επιστροφή

Εξωφρενική b – movie με τον θρυλικό Danny Trejo στον πρωταγωνιστικό ρόλο να κυνηγάει drug dealers στο Μεξικό.

Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 2

Τρομακτική ατμόσφαιρα, παιχνίδι μεταξύ του κόσμου των ζωντανών και των νεκρών, σε ένα θρίλερ που δεν ξεφεύγει, ωστόσο, από τα τετριμμένα.

Οι Μάγοι της Μπάλας

Βετεράνος ποδοσφαιριστής αναλαμβάνει να ετοιμάσει μια τοπική ομάδα για το κύπελλο, με στόχο τα χρήματα που θα κερδίσουν να σώσουν τις δουλειές των κατοίκων της επαρχικής πόλης.

Αμήχανα αστεία σε ένα αποτέλεσμα κάτω του μετρίου από τον γάλλο σκηνοθέτη Olivier Dahan.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.