XBLOG logo @2x

Νάντια Μπουλέ: «Φεύγω διακοπές και χρειάζομαι προφυλακτικά!»

Αυτή την εβδομάδα η Νάντια Μπουλέ, παρουσιάστρια του «Elatte» στον ΑΝΤ1 απουσιάζει για διακοπές, αφήνοντας στον Θανάση Πάτρα την παρουσίαση της εκπομπής, ωστόσο σε μία από τις προηγούμενες εκπομπές φρόντισε να ενημερώσει το κοινό της εκπομπής ότι θα φύγει για διακοπές και χρειάζεται προφυλακτικά!

Μην πάει όμως το μυαλό σας στο… πονηρό!

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν εννοούσε τα… κανονικά προφυλακτικά, αλλά τα προφυλακτικά για κινητά, γνωστά και ως «Skins»!

Όσοι, λοιπόν, σκοπεύετε να μην αποχωριστείτε το αγαπημένο σας smartphone στην παραλία, καλό είναι να του φορέσετε ένα προφυλακτικό για να το προστατέψετε από το νερό, την άμμο, τη σκόνη κλπ! Σημειώστε ότι με τη συγκεκριμένη θήκη-προφυλακτικό, που είναι μίας χρήσης, μπορείτε να χρησιμοποιείτε κανονικά το κινητό σας, μπορείτε δηλαδή και να μιλάτε άνετα ακούγοντας κανονικά το συνομιλητή σας, όπως επίσης και να χρησιμοποιήσετε το κινητό ακόμα κι αν αυτό διαθέτει οθόνη αφής.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής!

Τι είναι τα Skins Mobile;

Μια μοντέρνα θήκη για το κινητό, λεπτή σαν δεύτερο δέρμα, που δεν αφήνει τίποτα να το διαπεράσει. Τα skins είναι τόσο λεπτά και διακριτικά που χωρούν εύκολα στην τσέπη και προστατεύουν το κινητό σας από το νερό, την άμμο, την σκόνη, τη μπογιά κλπ. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προφυλακτικά κινητού κάντε κλικ εδώ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.