XBLOG logo @2x

Η Microsoft διοργανώνει εκδήλωση για το μέλλον των Windows

Η Microsoft έστειλε προσκλήσεις στον τύπο για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει μέσα στον μήνα στην Νέα Υόρκη. Η εταιρία αναφέρει ότι θα αποκαλύψει το μέλλον των Windows 10 την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Η Microsoft αναμένεται να κάνει κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με το Xbox εκείνη την μέρα, να παρουσιάσει μια νέα συσκευή στη σειρά Surface και να μας δείξει την επόμενη αναβάθμιση στο λειτουργικό Windows 10. Δεν θα έχει τόσες πολλές αποκαλύψεις όσο το αντίστοιχο event του προηγούμενου έτους όπου είδαμε τα Surface Pro 4, Surface Book, τα Lumia 950 και 550, Band κ.ά..

Η αμερικάνικη εταιρία φημολογείται ότι θα παρουσιάσει το πρώτο της all-in-one desktop PC το οποίο θα έρχεται με το δικό του Surface πληκτρολόγιο και ποντίκι. Πηγές του The Verge αναφέρουν ότι η εταιρία δεν σχεδιάζει να ανανεώσει τα Surface Pro 4 και Surface Book σε εκείνη την εκδήλωση, όμως θα δείξει laptops και συσκευών τρίτων κατασκευαστών.

Ο κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι να μας δείξει το όραμά της για το μέλλον των Windows 10, και το desktop PC που θα το υποστηρίζει. Η Microsoft λέγεται ότι θα παρουσιάσει τις δύο μεγάλες ενημερώσεις λογισμικού των Windows 10 που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, και θα μιλήσει για το πως θα αλλάξουν το τρόπο παιχνιδιού του Xbox.

Θα μπορείτε να δείτε ζωντανά το event στο microsoftoctoberevent.com ή να συντονιστείτε στο XBLOG.GR εκείνη την μέρα για να μάθετε από τους πρώτους τα τελευταία νέα. Θα ξεκινήσει στις 17:00 (ώρα Ελλάδος).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.