XBLOG logo @2x

Διαγωνισμός! Κερδίστε ένα Sony Ericsson Xperia X10 Mini!

Τα give aways συνεχίζονται στο XBLOG.gr, αυτή τη φορά κληρώνουμε ένα Sony Ericsson Xperia X10 Mini, προσφορά της Cosmote! Πρόκειται για το smartphone με τις μικρότερες διαστάσεις που κυκλοφορεί στην αγορά! Μικρό αλλά μόνο στο μάτι, αφού από δυνατότητες τα πάει μια χαρά! Δείτε πώς μπορείτε να πάρετε μέρος στην κλήρωση!

Update (25/2/2011 – 12:52): Κατόπιν κλήρωσης η τυχερή που κερδίζει το Xperia X10 Mini είναι η “Έλσα Πάτρα” που άφησε το σχόλιο #508 γράφοντας: «Ένα τόσο μικρό κινητό ήθελα πάντα! Εντυπωσιακή συσκευή, τόσο μικρή και με καλές δυνατότητες»! Έχει ήδη ειδοποιηθεί με email σχετικά με την παραλαβή του κινητού!

Πάρε μέρος στην κλήρωση! Διάβασε προσεκτικά!

Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση για το Xperia X10 Mini, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αφήσεις ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post, γράφοντας τι σου αρέσει περισσότερο στο Xperia X10 Mini! Για παράδειγμα σου αρέσει το μικρό του μέγεθος, σου αρέσει η κάμερα 5 MP που διαθέτει για να τραβάς καλές φωτογραφίες και βιντεάκια; Σου αρέσει που θα μπορείς να τρέχεις διάφορες εφαρμογές σε μία τόσο μικρή συσκευή;

Προσοχή να συμπληρώσεις το όνομα και το email σου, αφού ο/η τυχερός/ή θα ειδοποιηθεί με email! Απέφυγε greeklish χαρακτήρες, γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες και φυσικά διπλά-τριπλά σχόλια από τον ίδιο υπολογιστή με ίδιο/παρόμοιο όνομα/email απαγορεύονται και θα διαγράφονται! Ένα σχόλιο/συμμετοχή ο καθένας παιδιά!

Απαραίτητο είναι επίσης να κάνεις “Like” στη σελίδα του XBLOG στο Facebook, αλλά και να κάνεις like αυτό το post, πατώντας το εικονίδιο “Like” (Μου αρέσει) που υπάρχει στο πάνω και στο κάτω μέρος αυτού του post! Δεν χρειάζεται να αφήσεις σχόλιο και στο Facebook, το σχόλιο είναι απαραίτητο σε αυτό το post μόνο!

Λήξη υποβολής συμμετοχών: Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011, 23:59! Θα ακολουθήσει κλήρωση και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει σε αυτό το post αλλά και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Προσοχή: Στην φόρμα που θα γράψεις το σχόλιο-συμμετοχή σου, ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα κουτάκι που αν το τικάρεις θα λαμβάνεις όλα τα σχόλια του διαγωνισμού στο email σου. Σιγουρέψου ότι δεν έχεις τικάρει αυτό το κουτάκι για να μην λαμβάνεις χιλιάδες σχόλια στο email σου!

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Τεχνικά χαρακτηριστικά Sony Ericsson Xperia X10 Mini: Λειτουργικό Android, Οθόνη TFT αφής 2,55 ιντσών 240 x 320 pixels, Κάμερα 5 Megapixel, Eπεξεργαστής Qualcomm 600 MHz, Μνήμη 128MB επεκτάσιμη με microSD κάρτες έως 16GB (περιέχεται στη συσκευασία microSD 2GB), Διαστάσεις 83 x 50 x 16 χιλ, Βάρος 88 γρ.

Tip: Κάνε Like στη σελίδα του XBLOG στο Facebook, για να βλέπεις πρώτος τους νέους μας διαγωνισμούς αλλά και τα σημαντικότερα post με τα καλύτερα τεχνολογικά νέα! Μπορείς επίσης να εγγραφείς στο RSS Feed μας ή να εγγραφείς με το email σου και να λαμβάνεις τα νέα post!

Σημείωση: Η Cosmote δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τη συσκευή και για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού έναντι των συμμετεχόντων, για τα οποία αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο διοργανωτής του διαγωνισμού.

[photo]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.