XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός! Κερδίστε ένα Sony Ericsson Xperia Arc S!

Ακόμη ένας μεγάλος διαγωνισμός εδώ στο xblog.gr για όλους εσάς!

Το μεγάλο μας δώρο είναι ένα smartphone Sony Ericsson Xperia Arc S, το οποίο θα κάνει δικό του ένας από εσάς!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό τώρα!

Update [2/2/2012 14:45]: Το Xperia Arc S κατόπιν κλήρωσης κερδίζει ο ChrisX που άφησε το σχόλιο #3023 γράφοντας: «Πολύ ωραίο το Xperia Arc S! Το αγαπημένο μου gadget είναι ένα Nokia N82, δεν είναι από τα νέα smartphone φυσικά, αλλά με καλύπτει για τις ανάγκες μου (κλήσεις, μηνύματα, λίγο ίντερνετ, καμιά φωτογραφία κλπ)! Μακάρι να είμαι τυχερός και να το αντικαταστήσω με το Xperia Arc S»! Ο τυχερός έχει ήδη ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του δώρου!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post!

Γράψε μας για το αγαπημένο σου gadget που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου! Ποιο είναι; Τι κάνεις με αυτό; Για παράδειγμα, είναι ένα smartphone που κοιτάς τα email σου και μπαίνεις στο Facebook; Είναι ένα ραδιόφωνο-ξυπνητήρι που σε ξυπνάει μουσικά κάθε πρωί; Κάτι άλλο; Γράψε μας αναλυτικά για αυτό!

2) Κάνε Like στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook!

Έτσι θα ενημερώνεσαι για τα πιο σημαντικά θέματα που δημοσιεύουμε και θα μαθαίνεις πρώτος τους νέους διαγωνισμούς μας!

3) Διάδωσε το διαγωνισμό μας σε Facebook, Twitter, Google+!

Απλά πάτησε τα buttons που υπάρχουν στο τέλος του post (facebook like, tweet για twitter κλπ)! Έτσι θα μάθουν και οι φίλοι σου στα social networks για τον διαγωνισμό μας και θα έρθουν κι εκείνοι στην παρέα μας!

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012, 23:59! Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και το όνομα του μεγάλου τυχερού θα ανακοινωθεί εδώ και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Προσοχή: Γράψε σωστά το όνομα και το email σου γιατί ο μεγάλος τυχερός θα ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του Xperia Arc S! Επίσης διπλά-τριπλά σχόλια-συμμετοχές με παρόμοιο όνομα/email θα διαγράφονται και δεν θα συμμετέχουν στην κλήρωση! Μία συμμετοχή ο καθένας για να έχετε όλοι ίδιες πιθανότητες!

Σημαντικό: Για να φορτώνει γρήγορα η σελίδα, εμφανίζονται κάθε φορά τα 100 πιο πρόσφατα σχόλια-συμμετοχές. Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού θα εμφανιστεί η πλήρης λίστα συμμετοχών! Επίσης αν δεν δεις το σχόλιο-συμμετοχή σου να δημοσιεύεται άμεσα, μην ανησυχήσεις. Αν αφήνεις πρώτη φορά σχόλιο στο xblog.gr μπορεί το σύστημά μας να “κρατήσει” το σχόλιο μέχρι να εγκρίνουμε την εμφάνισή του.

Χαρακτηριστικά Sony Ericsson Xperia Arc S: Λειτουργικό Android 2.3, Επεξεργαστής Qualcomm 1.4GHz, Οθόνη 4,2 ιντσών 854 x 480 pixels multi-touch, Κάμερα 8.1 Megapixel με εγγραφή HD video, Μνήμη RAM 512MB, Εσωτερική μνήμη 512MB (περιέχετε κάρτα microSD 8GB, Wi-Fi, HSPA, Μπαταρία 1500 mAh, Βάρος 117 gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.