XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός: Κερδίστε το Android smartphone LG Optimus L7 II

Το xblog.gr συμπληρώνει 8 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζουμε χαρίζοντάς σας ένα ακόμα κορυφαίο smartphone!

Μέσα από αυτόν τον διαγωνισμό σε συνεργασία με την LG Electronics Ελλάδας χαρίζουμε το LG OPTIMUS L7 II!

Πρόκειται για ένα value for money smartphone, που διαθέτει οθόνη 4,3 ιντσών LCD IPS, με ανάλυση 800 x 480 pixels που είναι ό,τι πρέπει για browsing στο internet και χρήση άλλων λειτουργιών και κάμερα 8 Megapixel με LED φλας για να τραβήξετε αξιόλογες φωτογραφίες στις φετινές σας διακοπές για παράδειγμα.

Το λειτουργικό του LG Optimus L7 II είναι το Android Jelly Bean, έχει διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm MSM8225 1GHz, GPU Adreno 203, μνήμη RAM 768 MB και εσωτερική μνήμη 4GB που ωστόσο μπορείτε να επεκτείνετε με καρτούλα microSD.

Update (4/8/2013): Το LG Optimus L7 II κερδίζει η Νικολέτα (σχόλιο #728) που έγραψε: “Καλό μήνα! Σχέδια για το φετινό καλοκαίρι… Χμμμμ… Αν προκύψει κάτι τελευταία στιγμή για καμιά κοντινή απόδραση! Με το LG ακόμα καλύτερα”! Έχει ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή της συσκευής.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας τι σχέδια έχετε για το φετινό καλοκαίρι. Διακοπές σε νησί, βουνό ή στην πόλη με ολιγοήμερες αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς;

2) Κάνε LIKE στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook! Έτσι θα βλέπεις τα top θέματά μας εύκολα και γρήγορα στο αγαπημένο σου social network!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό στα social networks! Κάνε κλικ απλά στα εικονίδια (facebook like, tweet, google+) που βρίσκονται στο τέλος του post!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013, 12:00. Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση του τυχερού σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.
  • Γράψε σωστά το email σου στη φόρμα που θα γράψεις το σχόλιο-συμμετοχή για το διαγωνισμό. Το email δεν δημοσιοποιείται, είναι απαραίτητο όμως αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email.
  • Δεν επιτρέπονται διπλές-τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα/email, μόνο ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας.

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

– Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από το Diagonismos.gr –

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.