XBLOG logo @2x

LG Optimus L7 II, μία value for money επιλογή [hands on photos]

Μία value for money επιλογή για όποιον δεν θέλει να ξοδέψει πολλά χρήματα για αγορά smartphone αποτελεί το LG Optimus L7 II.

Η συγκεκριμένη συσκευή διατίθεται στα γνωστά καταστήματα στην τιμή των 299 ευρώ, ωστόσο μπορεί να τη βρει κανείς και σε μικρότερα καταστήματα με τιμή από 180 ευρώ.

Είχα το LG Optimus L7 II στη διάθεσή μου πρόσφατα και έτσι είχα την ευκαιρία να “παίξω” αρκετά μαζί της.

Διαθέτει οθόνη 4,3 ιντσών LCD IPS, με ανάλυση 800 x 480 pixels που είναι ό,τι πρέπει για browsing στο internet και χρήση άλλων λειτουργιών και κάμερα 8 Megapixel με LED φλας για να τραβήξετε αξιόλογες φωτογραφίες στις φετινές σας διακοπές για παράδειγμα.

Το λειτουργικό που τρέχει το LG Optimus L7 II είναι Android Jelly Bean που σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση σε όλα τα apps και games του Play Store της Google, για να κατεβάσετε όποια εφαρμογή θέλετε / χρειάζεστε και να την τρέξετε απροβλημάτιστα στο κινητό σας.

Κατά τα άλλα, έχουμε διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm MSM8225 1GHz, GPU Adreno 203, μνήμη RAM 768 MB και εσωτερική μνήμη 4GB που ωστόσο μπορείτε να επεκτείνετε με καρτούλα microSD για να αποθηκεύσετε όσα apps, games, φωτογραφίες και βίντεο χρειάζεστε!

Εννοείται ότι δεν λείπει υποστήριξη 3G/HSPA και φυσικά Wi-Fi, Bluetooth, GPS κλπ.

Όλα αυτά σε μια συσκευή που ζυγίζει 118 γραμμάρια, με μοναδικό μειονέκτημα τις πολλές δαχτυλιές που μένουν στην “πλάτη” του LG Optimus L7 II, εξαιτίας του πλαστικού υλικού κατασκευής.

Αλλά σε αυτή την τιμή νομίζω μπορείτε εύκολα να παραβλέψετε ένα τέτοιο “μειονέκτημα”.

Δείτε τις hands on photos του LG Optimus L7 II που ακολουθούν:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.