XBLOG logo @2x

Ξεπούλησαν τα νέα iPhone στην Ελλάδα

Ξεπούλησαν τα νέα iPhone στην Ελλάδα

Την Παρασκευή που μας πέρασε είχαμε την “πρεμιέρα” των νέων iPhone στην Ελλάδα… Ξεκίνησε δηλαδή η διάθεσή τους από τους Apple Premium Resellers και τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας, γιατί τα γνωστά “σκρουτζομάγαζα” το είχαν φέρει εδώ και καιρό και η τιμή του είναι ήδη πιο κάτω από την “επίσημη”.

Όπως ίσως θα έχετε διαβάσει αυτές τις μέρες, τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus σχεδόν ξεπούλησαν τις πρώτες ώρες διάθεσής τους, αφού από τα 10.000 κομμάτια που ήρθαν στη χώρα μας για την πρώτη ημέρα επίσημης κυκλοφορίας ελάχιστα έχουν απομείνει, αν όχι κανένα.

Φυσικά τα πιο πολλά iPhone 6 και iPhone 6 Plus που ήρθαν στην Ελλάδα είναι χωρητικότητας 16GB και λιγότερα με 64 και 128 GB.

Οι νέες παραλαβές αναμένονται τις επόμενες μέρες, οπότε όσοι “καίγεστε” να τσιμπήσετε το νέο iPhone και δεν προλάβατε, υπομονή μερικές μέρες…

Κλείνοντας το post, ένα σύντομο σχόλιο σχετικά με τα όσα ακούγονται αυτές τις μέρες του στυλ ότι “στην Ελλάδα της κρίσης πουλήθηκαν 10.000 iPhone 6“: Στην Ελλάδα των 10+ εκατομμυρίων κατοίκων, το να αγοράσουν 10.000 το νέο iPhone δεν είναι και κανένα τρελό νούμερο. Άλλος επιλέγει να τα δίνει για ρούχα, άλλος για αυτοκίνητα, άλλος για gadgets.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι λόγω του ότι οι συσκευές της Apple έχουν υψηλή τιμή μεταπώλησης ακόμα και μετά από ένα ή δύο χρόνια, δεν είναι λίγοι δηλαδή αυτοί που αγοράζουν το επόμενο μοντέλο έχοντας πουλήσει το προηγούμενο, βάζοντας από την τσέπη τους 200-300 ευρώ ακόμα.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες που τράβηξα το iPhone 6 πριν από καμιά δεκαριά ημέρες, οπότε και το πέτυχα σε μια βόλτα μου σε κατάστημα Media Markt και το χάζεψα λιγάκι. Δεν με ξετρέλανε, με χάλασαν πολύ το ότι προεξέχει η κάμερα, καθώς και οι “γραμμές” που έχει στο πίσω μέρος.

Αυτές τις μέρες θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω αρκετά τα νέα iPhone, μιας και θα μου τα παραχωρήσει η Cosmote για δοκιμή, οπότε θα μεταφέρω τις εντυπώσεις μου μέσα από νέα posts εδώ στο xblog.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.