XBLOG logo @2x

To πανίσχυρο MEIZU MX3 αποκλειστικά στα καταστήματα Γερμανός

Meizu MX3 Γερμανός

Τα δημοφιλή κινητά της εταιρίας MEIZU, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, έρχονται αποκλειστικά στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Την αρχή κάνει το πανίσχυρο smartphone MEIZU MX3, που συνδυάζει αρμονικά την καινοτομία με την απλότητα και αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε χρήστη.

Με τεχνολογία 8πύρηνου επεξεργαστή για απίστευτες ταχύτητες και γρήγορο σερφάρισμα στο Internet, το MEIZU MX3 προσφέρει στο χρήστη τη βεβαιότητα ότι το τηλέφωνο δεν θα «κολλήσει» όταν εκτελεί παράλληλα εφαρμογές μαζί με αναπαραγωγή 3D παιχνιδιών ή ταινιών σε full HD.

Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 5.1”, με εύκολο και αποτελεσματικό λειτουργικό σύστημα Flyme OS 3.0 (προσαρμοσμένη έκδοση του Android), αλλά και μοντέρνο, εργονομικό σχεδιασμό με καμπύλες. Στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής συγκαταλέγεται, επίσης, η κάμερα 8MP με ενσωματωμένο φλας και πεντακάθαρα χρώματα για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει ζωντανές φωτογραφίες και full HD video, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, υποστηρίζει την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με κρυστάλλινο ήχο.

Το εντυπωσιακό MEIZU MX3 έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη ποικιλία Smartphones που διαθέτει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, καλύπτοντας κάθε ανάγκη επικοινωνίας των πελατών του.

Οι πελάτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορούν να αποκτήσουν το MEIZU MX3 στα 309€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.