XBLOG logo @2x

iPhone 5: Πρόβλημα στο χρώμα, ξέβαψε το μαύρο και στη δική μας συσκευή!

Εδώ και 10 μέρες περίπου έχω στη διάθεσή μου ένα iPhone 5 που μου παραχώρησε η Cosmote για δοκιμή και παρουσίαση στο xblog.gr.

Το κινητό ήρθε στα χέρια μου σφραγισμένο στο κουτί του κανονικά, ανοίχτηκε δηλαδή πρώτη φορά από εμένα. Έκανα το unboxing και ανέβασα βίντεο με τις πρώτες εντυπώσεις, τότε ήταν όλα μια χαρά, άψογο εμφανισιακά.

Όλες αυτές τις μέρες το προσέχω ιδιαίτερα, με την έννοια ότι ούτε σε επαφή το έχω φέρει με κέρματα, κλειδιά ή άλλα τέτοια αντικείμενα, ούτε το έχω ακουμπήσει σε “άγριες” επιφάνειες. Για πτώση δε ούτε λόγος!

Κι όμως χθες βράδυ κοιτάζοντάς το καλύτερα εξωτερικά, παρατήρησα αυτό που έχουν δει από την αρχή της κυκλοφορίας του αρκετοί tech editors ξένων site αλλά και καταναλωτές που έσπευσαν να αγοράσουν το iPhone 5 και ξενέρωσαν βλέποντας ότι το χρώμα έχει πρόβλημα και συγκεκριμένα το μαύρο… ξεβάφει!

Παρατηρώντας το λοιπόν καλύτερα είδα ότι και στο δικό μου iPhone 5 το μαύρο έχει ξεβάψει ήδη!

Και όχι σε 1-2 σημεία, αλλά σε 3-4!

Δε γνωρίζω τι τεχνολογία έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του iPhone 5 και για το χρώμα συγκεκριμένα, και δε με ενδιαφέρει κιόλας, όπως δεν ενδιαφέρει και τον απλό καταναλωτή που όταν σκάει από 740 ευρώ μέχρι κοντά 1 χιλιάρικο για ένα smartphone όπως το iPhone 5 θέλει απλά αυτό να είναι άρτια κατασκευασμένο και λειτουργικό.

Είναι τραγικό να υπάρχουν τέτοια κατασκευαστικά σφάλματα σε ένα ακριβό κινητό όπως το iPhone 5 και αυτό είναι απαράδεκτο για την Apple.

Άραγε τι θα απαντήσει η εταιρία σε όλους αυτούς τους καταναλωτές ανά τον κόσμο που αγόρασαν το iPhone 5 σε μαύρο χρώμα και είδαν το χρώμα να ξεβάφει – ξεφλουδίζει;

Θα τους πει να πάρουν θήκη, όπως είχε κάνει και με το iPhone 4 που είχε πρόβλημα στη λήψη σήματος;

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν όπου φαίνονται τα σημεία που έχει ξεβάψει το μαύρο χρώμα στο iPhone 5!

iPhone 5 πρόβλημα στο μαύρο χρώμα

iPhone 5 πρόβλημα στο μαύρο χρώμα

iPhone 5 πρόβλημα στο μαύρο χρώμα

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.