XBLOG logo @2x

iPhone 4 Meeting, σήμερα στο Public Συντάγματος

Το πρώτο iPhone 4 Meeting στην Ελλάδα είναι γεγονός! Σήμερα το απόγευμα στις 6 η ομάδα του MyPhone.gr σας περιμένει στο Public Cafe, που βρίσκεται στον 5ο όροφο του Public στην πλατεία Συντάγματος, για να πιάσετε το iPhone 4 στα χέρια σας και να δοκιμάσετε τις δυνατότητές του!

Μεταξύ άλλων στο post – κάλεσμα του MyPhone.gr αναφέρονται τα εξής:

Όχι δεν μπορείτε να τις πετάξετε κάτω για να δείτε αν σπάνε, μπορείτε όμως να λύσετε όλες σας τις απορίες, χωρίς να περιμένετε κάποια δήθεν reviews μέσω internet που μόνο biased αποδεικνύονται στις περισσότερες περιπτώσεις. Γιατί άλλο να το έχεις στα χέρια σου, να βλέπεις την ποιότητα κατασκευής, την ισχύ του επεξεργαστή και να το συγκρίνεις εκείνη τη στιγμή με το 3GS σου και άλλο να αρκείσαι σε φωτογραφίες ή videos αμφιβόλου αντικειμενικότητας.

Για την ώρα όμως προέχει όλοι όσοι από εσάς θέλουν να δουν από κοντά δύο iPhones 4, να έρθουν τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, στις 18.00 στο Public Cafe στον 5ο όροφο στο κατάστημα της Πλατείας Συντάγματος. Το όλο event φυσικά φιλοξενούν τα Public Πλατείας Συντάγματος και είναι δίχως αμφιβολία το πρώτο στο οποίο δεν θα απολαύσετε την θέα έξω αλλά το θέαμα μέσα, με πολλά μέλη του MyPhone να πιάνονται στα χέρια, για το ποιος θα κρατήσει πρώτος το iPhone 4.

Μην περιμένετε λοιπόν, Δευτέρα απόγευμα είστε κλεισμένοι για καφέ, κουβέντα και φυσικά iPhone 4!

Δυστυχώς αν και ήθελα να περάσω μια βόλτα να ρίξω μια ματιά στο iPhone 4 δε με βλέπω να το καταφέρνω, όσοι πάτε περιμένω τις εντυπώσεις σας από τη συσκευή!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.