XBLOG logo @2x

Το iPad επίσημα στην Ελλάδα, δείτε τιμές και πού μπορείτε να το αγοράσετε

Last (but not least?) το iPad ήρθε επιτέλους επίσημα και στη χώρα μας! Η ταμπλέτα της Apple πλέον διατίθεται από αρκετά καταστήματα (iStorm, Golden-i, Πλαίσιο, Multirama, Public κλπ), με την τιμή να είναι ίδια σε όλα τα καταστήματα ξεκινώντας από τα 529 ευρώ για το iPad 16GB Wi-Fi και φτάνοντας στα 839 ευρώ για το iPad 64GB Wi-Fi + 3G!

Παραθέτω τις τιμές του iPad σε όλες τις χωρητικότητες και Wi-Fi only ή Wi-Fi + 3G:

iPad Wi-Fi

– 16GB: 529 €
– 32GB: 639 €
– 64GB: 739 €

iPad Wi-Fi + 3G

– 16GB: 639 €
– 32GB: 739 €
– 64GB: 839 €

Προσωπικά πιστεύω ότι όσοι χρειάζονταν πραγματικά το iPad για επαγγελματικούς λόγους ή ακόμα και απλά επειδή ήθελαν μία tablet συσκευή για να σερφάρουν στο ίντερνετ ή να βλέπουν ταινίες και να παίζουν παιχνιδάκια, το έχουν αποκτήσει ήδη, είτε φέρνοντάς το από το εξωτερικό σε κάποιο ταξίδι τους είτε παραγγέλνοντάς το σε κάποιο φίλο που πήγε στο εξωτερικό να τους το φέρει.

Μένει να δούμε πόσα τεμάχια iPad θα πουληθούν τώρα στα καταστήματα, κάποια από τα οποία μαθαίνω ότι έχουν φέρει και σημαντικές ποσότητες.

Να μην ξεχάσουμε επίσης το γεγονός ότι τους επόμενους μήνες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του iPad 2, αλλά θα μου πείτε μέχρι να έρθει και αυτό Ελλάδα δε θα περάσει ένας χρόνος ακόμη; Θα περάσει… Τώρα αν αξίζει να αποκτήσει κανείς αυτή τη στιγμή το iPad; Εγώ δεν θα το αγόραζα αυτή τη στιγμή, όπως δεν είχα αγοράσει και το πρώτο iPhone, προτιμώ να περιμένω να δω το iPad 2 και να αγοράσω αυτό αν είναι.

Παραθέτω τα επίσημα σημεία πώλησης του iPad:

iStorm και Golden-i

Το iPad διατίθεται στο κατάστημα iStorm που βρίσκεται στην πλατεία Κολωνακίου και ανήκει στην iSquare, αλλά και στο κατάστημα Golden-i που βρίσκεται στο Golden Hall και ανήκει στην ACE Hellas. Παραγγελία και online στα istorm.gr και golden-i.gr.

Πλαίσιο

Καταστήματα Μεταμόρφωσης, Ψυχικού, Γλυφάδας, Θεσσαλονίκης, Περιστερίου, Πάτρας, Ηρακλείου Κρήτης, Συντάγματος, Αγίας Παρασκευής, Καλλιθέας, Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Αλίμου, Κηφισιάς, The Mall Athens, Λάρισας, Ευκαρπίας, Καλλιθέας, Μαγούλας, Athens Heart, Στουρνάρη 39. Παραγγελία και online στο plaisio.gr.

Multirama

Αθήνα (Στουρνάρη 37), Αγία Παρασκευή (Λ. Μεσογείων 402), Νέα Ερυθραία (Λ. Κηφισίας 328), Πειραιάς (Εθνικής Αντιστάσεως 6), The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35), Περιστέρι (Εθνικής Αντιστάσεως 38-40), Ζωγράφου (Πάλμε Ούλωφ 44), Αργυρούπολη (Λεωφ. Βουλιαγμένης 591), Ηράκλειο (Λ. Δημοκρατίας 25 & Γερωνυμάκη 1), Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 109 και στην Καλαμαριά Εθν. Αντιστάσεως 88), Πάτρα (Αγ. Ανδρέου & Βότση). Παραγγελία και online στο multirama.gr.

Public

  • Αθήνα: Σύνταγμα, Μαρούσι (The Mall Athens), Πειραιάς, Metro Mall (Άγιος Δημήτριος) Γλυφάδα).
  • Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή, Πυλαία (Mediterranean Cosmos)
  • Online στο public.gr

Getitnow

Από τον Νοέμβριο το Getitnow.gr φέρνει όλα τα iPad (16, 32, 64GB – Wi-Fi και Wi-Fi + 3G) με ελληνική μάλιστα εγγύηση. Παραγγελία online από το getitnow.gr.

Κωτσόβολος

Το iPad διατίθεται στα καταστήματα Κωτσόβολος Megastore: The Mall Athens, Ελ. Βενιζέλος, Συγγρού, Πέτρου Ράλλη, Θεσσαλονίκη (Αεροδρόμιο). Την ώρα που έγραφα το post το iPad δεν ήταν καταχωρημένο στο kotsovolos.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.