XBLOG logo @2x

Honor Band A2: Επίσημο με οθόνη και αισθητήρα παλμών στα $30

Η Huawei ανακοίνωσε το νέο βραχιόλι Honor Band A2 που προορίζεται για αθλητές. Είναι ο διάδοχος του περσινού Honor Band A1 ο οποίος έρχεται με οθόνη για να τα βάλει με το εξίσου οικονομικό Mi Band 2 της Xiaomi.

Σε αντίθεση με το πρώτο Band A, το Honor Band A2 διαθέτει OLED οθόνη 0.96-ιντσών και αισθητήρα καρδιακών παλμών, αλλά απουσιάζει ο μετρητής υπεριώδους ακτινοβολίας (UV).

Εφόσον είναι ένα wearable για αθλητές, το νέο βραχιόλι διαθέτει βηματόμετρο, παρακολούθηση άσκησης, παρακολούθηση ύπνου και υπενθύμιση για όταν κάθεσαι για πολλή ώρα στάσιμος.

Huawei Honor Band A2 colors

Το Band A2 έχει πάρει και πιστοποίηση IP67, που σημαίνει ότι αντέχει σε νερό, αλλά δεν είναι κατάλληλο για κολύμπι. Συνδέεται με smartphones που τρέχουν Android 4.4+ ή iOS 8.0+ και στην οθόνη μπορεί να προβάλει τις ειδοποιήσεις του κινητού. Τέλος, η μπαταρία προσφέρει αυτονομία 9 ημερών με κανονική χρήση ή 18 ημερών σε αναμονή.

Το Honor Band A2 της Huawei θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 9 Ιουνίου με τιμή στα 30 δολάρια. Τα λουράκια έχουν το ίδιο design με το πρώτο μοντέλο και βγαίνουν σε μαύρο, λευκό, πράσινο και κόκκινο χρώμα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.