XBLOG logo @2x

Xiaomi Mi Band 2: Ο νέος fitness tracker με οθόνη στα €20

Άμα αθλείστε και θέλετε την οικονομικότερη συσκευή για να μετράει την πρόοδό και τους καρδιακούς παλμούς σας, το νέο βραχιόλι Xiaomi Mi Band 2 φαίνεται μονόδρομος. Το νέο Mi Band παρότι έχει δεχτεί μια τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με τα δύο πρώτα μοντέλα, η τιμή του παραμένει εξαιρετικά προσιτή και ελκυστική για να προσφέρει στη Xiaomi τον τίτλο της κορυφαίας κατασκευάστριας weaarable συσκευών που θέλει.

Το Xiaomi Mi Band 2 είναι ένα βραχιόλι με μια μικρή οθόνη τεχνολογίας OLED και διαγωνίου 0.42-ιντσών η οποία διαθέτει αντιχαρακτική επίστρωση, δεν εμφανίζει τις δαχτυλιές και μπορεί να δείχνει την ώρα, τα βήματα που έχετε διανύσει και τους παλμούς σας, αλλά και να διευκολύνει τη διαδικασία σύνδεσης της συσκευής με το smartphone σας. Τα πρώτα μοντέλα της εταιρίας δεν διέθεταν οθόνη.

Xiaomi Mi Band 2

Επιπρόσθετα, το Mi Band 2 διαθέτει αισθητήρα μέτρησης των καρδιακών παλμών, 70mAh μπαταρία με αυτονομία 20 ημερών σε αναμονή και Bluetooth 4.0 LE. Το σώμα του ζυγίζει μόλις 7 γραμμάρια και έχει πιστοποιηθεί με το πρωτόκολλο IP67, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό στο νερό. Επιπρόσθετα, παρέχει πιο ακριβείς μετρήσεις για τα βήματα και τους καρδιακούς παλμούς από τα πρώτα μοντέλα χάρη στους βελτιωμένους αλγορίθμους.

Η “καρδιά” του Xiaomi Mi Band 2, δηλαδή η κύρια συσκευή, θα βγει μόνο σε μαύρο χρώμα, όμως τα λουράκια σιλικόνης θα προσφέρονται σε πολλά χρώματα ανάλογα τα γούστα του κατόχου του. Για τους Κινέζους οι προ-παραγγελίες έχουν ξεκινήσει μέσω του mi.com και οι πωλήσεις θα αρχίσουν στις 7 Ιουνίου. Στη Κίνα θα κοστίζει περίπου 20 δολάρια (149 Yuan) και παρότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα σε άλλες χώρες, μεγάλα κινέζικα καταστήματα θα το πουλάνε μέσω του eshop τους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.